Life

Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vancea. De ce nu vrea petrecere: „Asta este cel mai important lucru pentru noi”

Roxana Vancea și soțul ei să pregătesc pentru cununia religioasă. Când ar putea avea loc fericitul eveniment și de ce nu vrea vedeta petrecere?
09.11.2023 | 16:15
Bat clopote de nunta pentru Roxana Vancea De ce nu vrea petrecere Asta este cel mai important lucru pentru noi
Roxana Vancea se pregătește de nuntă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în urmă cu patru ani, vedeta nu a ajuns încă să îmbrace rochia de mireasă, însă acel moment ar putea avea loc în curând. Totuși, cei doi nu își doresc petrecere de nuntă.

Roxana Vancea se pregătește de nuntă

Roxana Vancea și-a găsit fericirea în brațele lui Dragoș Paiu, alături de care și-a întemeiat familia visurilor sale. În urmă cu patru ani, s-au căsătorit civil, dar vedeta nu a avut ocazia să poarte rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

În 2021, viața li s-a schimbat radical după ce a venit pe lume fiul lor, pe care l-au botezat Zian. Astfel, ei s-au concentrat pe micuț, dar și pe fratele său, băiețelul sportivului din prima căsătorie.

Nunta a căzut pe un plan secundar, însă acum a venit momentul ca Roxana Vancea să se gândească la ziua în care îi va jura bărbatului iubit dragoste eternă în fața lui Dumnezeu. Deocamdată, se pregătesc pentru ziua lui Zian, care împlinește doi ani în noiembrie.

ADVERTISEMENT

Totuși, anul viitor ar putea avea loc fericitul eveniment. „Ne pregătim de petrecerea fiului nostru, Zian, de pe data de 16 noiembrie, dar o să urmeze și o nuntă. Avem multe în plan.

Nu am pregătit rochia de mireasă. Nici costumul lui nu e pregătit. Eu tot încerc să îl conving să poarte costumul. El zice că nu încape într-un costum din acela”, a declarat Roxana Vancea pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Vedeta nu își dorește o petrecere de nuntă

Roxana Vancea și Dragoș nu și-au ales ținutele, dar știu cine vor fi nașii. „Nu m-am gândit cum o să fie rochia de mireasă, ce model să fie… Probabil că la anul vom face, nu mai este timp acum, anul acesta. (…) Dar… avem nași”, au spus vedeta și soțul său.

Este vorba despre o bună prietenă a Roxanei și soțul acesteia. Totodată, momenul așeptat este cununia religioasă, nu petrecerea de nuntă. De altfel, vedeta nici măcar nu își dorește una.

ADVERTISEMENT

„Nu vrem să facem petrecere, îmi doresc să facem doar cununia religioasă și atât. Vrem doar să ne cununăm religios, nu să facem și nuntă. Asta este cel mai important lucru pentru noi, nu petrecerile”, a adăugat Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT
Tags: