News

Bătaie generală în Parlamentul din Bolivia. Aleșii și-au împărțit pumni, s-au tras de păr și s-au tăvălit pe jos. Video

Parlamentarii din Bolivia s-au luat la bătaie în timpul unei ședințe.
09.06.2021 | 20:14
Bataie generala in Parlamentul din Bolivia Alesii siau impartit pumni sau tras de par si sau tavalit pe jos Video
ADVERTISEMENT

Momente incredibile în Parlamentul din Bolivia. Aleșii s-au luat la bătaie și s-au tăvălit pe jos în timpul unei ședințe. Aceștia se întâlniseră pentru a-l audia pe ministrul de interne în cazul fostei președinte interimare a Boliviei, Jeanine Anez.

Lucrurile au degenerat însă rapid iar un membru al opoziției, Henry Montero și Antonio Colque au început să-și împartă pumni și picioare. Colegii au încercat să intervină, dar circul a continuat.

ADVERTISEMENT

Bătaie generală în Parlamentul din Bolivia

Imaginile au fost surprinse în La Paz, în timpul ședinței și au devenit virale. Aleșii au început scandalul chiar în timpul dezbaterii pe tema încarcerării fostei președinte interimare a Boliviei, Jeanine Anez.

Inițial, scandalul a pornit între un membru al opoziției, Henry Montero și colegul său din partidul socialist aflat la putere, Antonio Colque. Cei doi au început mai întâi să țipe unul la celălalt, apoi spiritele s-au încins.

ADVERTISEMENT

Cele două partide politice nu se pun de acord în cazul Jeaninei Anez, care se presupune că ar fi pus la cale o lovitură de stat împotriva fostului președinte, Evo Morales.

În imaginile surprinse se vede cu Antonio Colque începe să-l lovească cu pumnii în repetate rânduri pe adversarul său politic, iar câteva persoane încearcă să intervină pentru a-i liniști.

ADVERTISEMENT

Montero nu a așteptat prea mult și a ripostat în același fel, cei doi alergându-se prin sala de ședințe. După câteva minute s-au împiedicat și au căzut unul peste altul, dar nu au renunțat la bătaie.

Mai multe incidente în sala de ședințe

În tot acest timp pe imaginile surprinse se vede cum alți doi politicieni războinici se iau la bătaie. De această dată au fost implicate două femei, Tatiana Anez de Creemos și Maria Alanoca. Una și-a apucat adversara de păr și a început să tragă cu toată puterea. Cealaltă a fost destul de rapidă și a reacționat în tot haosul creat.

ADVERTISEMENT

“Toți m-au prins și mă țineau de spate. Nu putem permite să se întâmple așa ceva”, a spus Colque, după ce bătaia s-a încheiat.

Ce se întâmplă cu Jeanine Anez

Parlamentarii bolivieni trebuie să-i decidă soarta fostei președinte interimare a Boliviei. Jeanine Anez a fost reținută în luna martie, împreună cu alte persoane. Au fost acuzați de rebeliune, terorism și conspirație.

Plângerea a fost făcută de un membru al partidului MAS. Anez este învinuită că ar fi preluat cea mai înaltă funcție din stat în urma unei lovituri de stat.

ADVERTISEMENT
Tags: