News

Bătaie încheiată cu o înjunghiere, la Mamaia. Scandalul a plecat de la un loc de parcare. Video

Incident grav la Mamaia, acolo unde o bătaie între doi bărbați s-a încheiat cu o înjunghiere. Un individ de 59 de ani a ajuns la spital.
28.08.2023 | 21:27
Bataie incheiata cu o injunghiere la Mamaia Scandalul a plecat de la un loc de parcare Video
Incident grav la Mamaia, soldat cu o înjunghiere. Un bărbat a ajuns la spital. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un incident grav a avut loc în weekend, în stațiunea Mamaia, acolo unde un scandal plecat de la un loc de parcare s-a soldat cu o înjunghiere. Un bărbat de 59 de ani a ajuns la spital.

Incident grav la Mamaia, soldat cu o înjunghiere. Un bărbat a ajuns la spital

Din informațiile oferite de presa locală, acest caz șocant s-a petrecut duminică seara. Atunci, un locatar din zonă a fost bătut şi înjunghiat de un turist. Se pare că scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la un loc de parcare.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, victima ar fi venit pe terasă pentru a cere ajutor paznicilor. Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere al barului situat în cunoscuta stațiune de pe litoral.

Se vede cum doi bărbați se urmăresc, aleargă unul după celălalt, iar la un moment dat unul dintre ei încearcă să se apere cu recuzita din dotarea localului. Totul se întâmplă sub privire turiștilor şi ale angajaților.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce ajunge în fața barului, victima cade la pământ. Atacatorul nu se oprește și continuă să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele şi chiar cu un cuțit, notează replicaonline.ro.

A fost apelat serviciul 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție şi un echipaj SMURD. În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi la nivelul mâinilor. Bărbatul înjunghiat este, din fericire, într-o stare stabilă.

ADVERTISEMENT

Anunțul IPJ Constanța după acest incident

Conform celor de la Poliția Județeană, în acest conflict au fost implicați un bărbat de 59 de ani (victima) și unul de 43 de ani (agresorul). Cel din urmă s-a ales cu un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, de 59 de ani, care ar fi fost agresat fizic, pe fondul unui conflict spontan de un bărbat, de 43 de ani. Barbatul de 59 de ani prezenta urme de violență, fiind transportat la spital.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, anunță IPJ.

ADVERTISEMENT
Tags: