News

Polițiști chemați să oprească o petrecere, luați la bătaie de cheflii. Unul dintre atacatori și-a scos cătușele cu flexul

Doi polițiști din Arad au fost bătuți și alungați de la o petrecere de Sfânta Maria, unde interveniseră în urma unui apel la 112.
16.08.2023 | 13:38
Politisti chemati sa opreasca o petrecere luati la bataie de cheflii Unul dintre atacatori sia scos catusele cu flexul
Doi polițiști, agresați la o petrecere de Sfânta Maria. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

O petrecere zgomotoasă de Sfânta Maria din localitatea Buteni, județul Arad, s-a transformat într-un incident deosebit de grav în urma căruia doi polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Sebiș au fost bătuți și alungați de petrecăreți nemulțumiți.

Doi polițiști din Arad, agresați la o petrecere

Doi polițiști din Sebiș, Arad, au fost agresați și bătuți de participanții unei petreceri de Sfânta Maria în Buteni, iar doi suspecți au fost reținuți și urmează să fie propuși pentru arestare preventivă pentru infracțiuni de ultraj.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor oferite de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, cei doi polițiști au intervenit la apelul de urgență 112 pentru a soluționa scandalul cauzat de nivelul ridicat al muzicii.

Potrivit comunicatului de presă emis de procurori, doi bărbați, identificați drept BFE și BF, au fost reținuți în legătură cu acest incident și sunt acuzați de infracțiuni de ultraj. Cei doi suspecți au cauzat leziuni polițiștilor, necesitând îngrijiri medicale pentru perioade cuprinse între două și patru zile.

ADVERTISEMENT

“În fapt, s-a reţinut că infracţiunile menţionate au fost comise în data de 15.08.2023, în intervalul orar 22:00-23:00, în timp ce inculpaţii BFE şi BF se aflau în localitatea Buteni, în dreptul imobilului cu nr. administrativ 474, pe carosabil, şi care au agresat fizic pe agenţii de poliţie M.D şi I.M din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Sebiş, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiindu-le cauzate leziuni care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, totodată proferând ameninţări cu moartea la adresa celor doi agenţi de poliţie şi executând gesturi ameninţătoare faţă de aceştia, cauzându-le astfel o stare de temere”, au precizat oamenii legii, într-un comunicat de presă.

Agresorii au fost reținuți

Conform relatărilor din anchetă, în momentul intervenției, polițiștii au fost confruntați cu o ostilitate crescândă din partea participanților la petrecere, nemulțumiți de faptul că au fost solicitați să se legitimeze și să înceteze deranjul produs de muzica dată la volum înalt.

ADVERTISEMENT

În urma escaladării situației, unul dintre suspecți a fost încătușat, însă a fost eliberat de grupul petrecăreților, care au tăiat cătușele folosind un flex.

Polițiștii atacați au solicitat întăriri, iar mai multe echipaje au fost trimise la fața locului. Agresorii au fost prinși în timp ce încercau să fugă cu o mașină.

ADVERTISEMENT

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus reținerea suspecților pentru 24 de ore și va prezenta judecătorilor propunerea de arestare preventivă pentru infracțiunile de ultraj comise împotriva polițiștilor.

ADVERTISEMENT