Sport

Bătaie pentru biletele la primul meci oficial al lui Messi din 2024. S-au epuizat într-un timp record

Lionel Messi continuă să facă furori în Statele Unite. Biletele pentru meciul LA Galaxy - Inter Miami s-au vândut în doar 6 minute.
15.01.2024 | 15:33
Bataie pentru biletele la primul meci oficial al lui Messi din 2024 Sau epuizat intrun timp record
Americanii au luat cu asalt casele de bilete inaintea primului meci din deplasare al lui Messi
ADVERTISEMENT

Fenomenul Lionel Messi continuă să provoace un val de entuziasm în Statele Unite. Recenta vânzare a biletelor pentru meciul dintre Inter Miami și Los Angeles Galaxy din cadrul Major League Soccer a confirmat încă o dată impactul incredibil pe care îl are superstarul argentinian asupra fanilor de fotbal americani.

Americanii au luat cu asalt casele de bilete la meciul LA Galaxy – Inter Miami. S-au epuizat în numai 6 minute

Programat pentru data de 25 februarie și având arena „Dignity Health Sports Park” ca gazdă, meciul dintre Inter Miami și LA Galaxy a stârnit o cerere atât de masivă pentru bilete, încât acestea s-au epuizat într-un timp uluitor de scurt – mai puțin de șase minute.

ADVERTISEMENT

Această situație nu face decât să confirme că Messi rămâne un magnet pentru spectatori, generând o adevărată febră în rândul fanilor de fotbal din Statele Unite. Chiar și înainte de confirmarea oficială a calendarului sau a adversarilor, abonamentele locale pentru meciurile lui Messi cu Inter Miami s-au epuziat la finalul lui 2023.

Entizuasmul s-a extins și asupra meciurilor în deplasare, cu biletele pentru confruntarea cu LA Galaxy dispărând de pe piață într-un interval de timp incredibil de scurt, de numai 6 minute.

ADVERTISEMENT

„Messi aduce ceva special pe teren”

Această reacție entuziastă poate fi atribuită nu doar prezenței lui Messi, ci și prezenței altor mari nume în echipă, precum Luis Suárez, Sergio Busquets și Jordi Alba. Într-o recentă intervenție la Sportscenter, Gerardo Martino, antrenorul echipei Inter Miami, a comentat asupra impactului pe care Messi îl are în MLS.

“În ceea ce privește impactul lui Messi în MLS, pot spune că nu sunt surprins de entuziasmul pe care îl stârnește. Faptul că avem oameni celebri din alte domenii, precum Serena Williams și LeBron James, reacționând la debutul lui Messi în Leagues Cup, arată că el aduce ceva special pe teren.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că, din perspectiva americană și a ceea ce reprezintă fotbalul în Statele Unite, poate părea surprinzător. Cu toate acestea, având în vedere cine este Messi și performanțele sale recente, nu pot să spun că sunt prea sigur.

Ceea ce vedem acum, mai ales după acești ani și după un Mondial atât de proaspăt, este un impact semnificativ. Există reacții pe care le poți anticipa, cum ar fi oamenii care se uită la un meci de fotbal în Times Square.

ADVERTISEMENT

Dar să vezi atât de mulți oameni în jurul unui hotel sau într-un alt loc, este ceva ce pare mai specific Barcelonei sau echipei naționale a Argentinei, mai puțin MLS sau Inter Miami. Dar asta arată doar cât de mult îl apreciază oamenii pe Messi aici în America”, a declarat Gerardo Martino.

ADVERTISEMENT
Tags: