Sport

Lionel Messi, nominalizare bizară pentru un premiu pe care nimeni nu vrea să-l câștige

Lionel Messi a fost nominalizat pentru câștigarea unui premiu bizar. Starului argentinian îi lipsește această distincție din palmares.
12.01.2024 | 16:34
Lionel Messi nominalizare bizara pentru un premiu pe care nimeni nu vrea sal castige
Lionel Messi a primit o nominalizare bizară la câștigarea unui premiu care-i lipsește din palmares. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a primit o nominalizare bizară pentru un premiu pe care nu l-a câștigat niciodată. Deși a obținut aproape tot pe terenul de fotbal, argentinianului îi lipsește un astfel de trofeu din palmares. Totul s-a întâmplat după câștigarea celui de-al 8-lea Balon de Aur din carieră.

Lionel Messi, nominalizare bizară pentru un premiu pe care nimeni nu vrea să-l câștige

Lionel Messi este deținătorul en-titre al Balonului de Aur. Campion mondial cu Argentina, Messi a obținut al 8-lea astfel de trofeu în carieră, record absolut. Totuși, Lionel Messi a apărut pe lista de candidați a unui premiu pe care nimeni nu vrea să-l câștige.

ADVERTISEMENT

Concret, „decarul” argentinian face parte dintre candidații la premiile ESLAND, care sunt organizate de celebrul youtuber spaniol TheGrefg. Potrivit celor de la talkSPORT, Messi a fost nominalizat la categorica „Furia anului”.

Nominalizarea vine neașteptat pentru Lionel Messi în condițiile în care la finalul anului trecut argentinianul și-a trecut în cont al 8-lea Balon de Aur. Polița pe care a avut-o de plătit unui cunoscut creator de conținut pe Youtube și Twitch l-a adus pe Messi în pragul nominalizării.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, reproșuri dure la adresa lui Ibai Llanos

După decernarea Balonului de Aur, în cadrul unei gale de lux la Paris, Lionel Messi a stat de vorbă cu reporterii. Starul argentinian i-a reproșat în direct lui Ibai Llanos, care are 14 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, că a făcut publice anumite mesaje între cei doi.

Ibai Llanos este un nume cunoscut în lumea fotbalului din Spania și Argentina. Creatorul de conținut este prieten, printre alții, cu Lionel Messi, Gerard Pique, Iker Casillas sau Sergio Aguero. Într-un moment de maximă tensiune, Lionel Messi mai în glumă, mai în serios, a răbufnit.

ADVERTISEMENT

Cu 3 săptămâni înainte de decernarea Balonului de Aur, Ibai Llanos a publicat un material video pe propriul canal de Youtube în care le-a scris mesaje nominalizaților la Balonul de Aur. „Salutare Leo, sper că te recuperezi bine după accidentare. Îți trimit o îmbrățișare călduroasă”, i-a scris Ibai Llanos lui Messi.

Ibericul a publicat și răspunsul. „Salut, Ibai, mulțumesc frumos! O mare îmbrățișare”, i-a replicat Lionel Messi. Deși discuția cu Ibai Llanos după ceremonia de decernare a Balonului de Aur a fost pe un ton relaxat, Lionel Messi a avut o reacție uluitoare.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, dialog incredibil cu Ibai Llanos

Ibai Llanos: „Leo, pari foarte obosit! Felicitări. Bucură-te de acest moment”

Leo Messi: „Mulțumesc, mulțumesc. Dar sunt supărat pe tine pentru ce ai făcut zilele trecute”

Ibai Llanos: „Ce?”

Lionel Messi: „Ți-am dat mesaje și le-ai citit în public”

Ibai Llanos: Dar am șters, Am blurat restul”

Lionel Messi: „Nu o să-ți mai răspund deloc. Nu îți mai răspund pentru că faci totul public. Cu tine nu există intimitate. Eu am fost de treabă, ți-am răspuns și tu ai arătat totul”

Ibai Llanos: „Dar nu am arătat totul”

Lionel Messi: „Ai arătat ce ți-am zis. Îți răspund urât data viitoare”. 

Ulterior, celebrul youtuber a vrut să îndrepte discuția spre un alt subiect. Ibai Llanos l-a întrebat pe Lionel Messi despre trofeu, însă argentinianul a răbufnit. „Uite cum schimbi subiectul. Ești un fiu de c***ă”, i-a spus Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: