News

Video. O nouă bătaie între șoferii de pe DN1. Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și picioare. Update

Tensiuni între șoferi din cauza aglomerației din trafic. Mai multe bătai în toată regula, cu pumni și picioare, au fost filmate în primele zile ale anului pe Valea Prahovei.
03.01.2022 | 14:20
Video O noua bataie intre soferii de pe DN1 Mai multi barbati siau impartit pumni si picioare Update
ADVERTISEMENT
03-01-2022
12:27

O nouă bătaie pe Valea Prahovei

Luni, nervii au fost din nou întinși la maximum pe DN1, din cauza aglomerației. O nouă bătaie a izbucnit între participanții la trafic.

De această dată, scandalul a început după ce un șofer a depășit o coloană de mașini, formată la intrarea în Comarnic.

Cei în fața cărora s-a băgat au fost nemulțumiți și au sărit la bătaie.

Imaginile de la fața locului arată că zece persoane au fost implicate în bătaie, printre care și o femeie cu un copil în brațe.

În acest caz a fost deschis un dosar penal.

„Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a arătat IPJ Prahova.

 

Orele petrecute în trafic în drum spre casă au provocat mulți nervi în aceste zile pe șoselele din zonele montane.

Din păcate, tensiunile s-au soldat și cu incidente destul de grave. Mai multe persoane au fost implicate, duminică, 2 ianuarie, într-o bătaie în toată regula în stațiunea Bușteni.

ADVERTISEMENT

Nervii șoferilor au cedat pe DN1. Bătaie în mijlocul coloanelor de mașini pe Valea Prahovei

Aglomerația din această perioadă provoacă tensiuni printre șoferi. Acest lucru este demonstrat de o filmare surprinsă în urmă cu o zi pe DN1, pe Valea Prahovei.

În acest moment, poliţiştii prahoveni efectuează verificări pentru identificarea mai multor persoane implicate într-o bătaie care a avut loc în mijlocul Drumului Naţional 1, între coloanele de mașini din Buşteni.

ADVERTISEMENT

Imagini cu altercaţia au fost postate de un alt şofer, aflat în zona conflictului. Poliţia anunţă că niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere.

În filmarea postată duminică pe internet se observă cum 4 bărbaţi se bat cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii, o femeie încercând să îi despartă.

ADVERTISEMENT

Martorul care a postat imaginile pe un grup de Facebook susţine că filmarea a fost realizată duminică, în cartierul Poiana Ţapului din staţiunea Buşteni.

IPJ Prahova s-a autosesizat

Imediat după apariţia imaginilor cu conflictul de la Bușteni în spaţiul public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova a anunţat că nu au fost depuse plângeri în urma incidentului. În ciuda acestui aspect, poliţiştii s-au autosesizat.

ADVERTISEMENT

”În urma apariției în mediul online, a unui clip unde este relevată o altercație între mai mulți conducători auto în zona stațiunii Poiana Țapului, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova face următoarele precizări:

Până în prezent nu au fost depuse plângeri de către cei implicați. În urma informațiilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul stațiunii Bușteni s-au sesizat din oficiu și desfășoară activități în vederea identificării participanților, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.”

Potrivit publicației Ziar de Ploiești, șoferii implicați în acest conflict stradal se pot alege cu dosar penal, iar dacă au noroc doar cu amenzi.

ADVERTISEMENT