News

Soția unui primar din Argeș a fost găsită moartă în casă. Laura avea doar 32 de ani

Soția unui primar din județul Argeș a fost găsită moartă, joi, în propria locuință. Laura avea doar 32 de ani și lasă în urmă 3 copii.
09.11.2023 | 16:03
Sotia unui primar din Arges a fost gasita moarta in casa Laura avea doar 32 de ani
Tânără de 32 de ani, soția unui primar din Argeș, găsită spânzurată. De ce a recurs Ioana la gestul extrem. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini într-o comună din județul Argeș, acolo unde soția unui primar a fost găsită moartă în casa. Ioana Laura avea doar 32 de ani și lasă în urmă o familie frumoasă cu 3 copii.

Tânără de 32 de ani, soția unui primar din Argeș, găsită spânzurată. De ce a recurs Ioana la gestul extrem

Cazul tragic din sudul țării a avut loc joi la orele dimineții, în comuna Boțești. Aici, soția primarului din localitate a fost găsită moartă în propria locuință. Tânăra în vârstă de 32 de ani era singură în casă în momentul tragediei.

ADVERTISEMENT

Din primele informații se pare că Ioana Laura Bunda s-ar fi spânzurat. Presa locală scrie că aceasta ar fi suferit de depresie și din această cauză și-a pus capăt zilelor. Tânăra și edilul din localitate aveau împreună 3 copii.

Publicația ZiarTopArgeș notează că Laura avea o viață profesională destul de activă. Avea experiență la o bancă și urma cursuri de coafor. În ultima perioadă, Ioana Laura a fost afectată de o stare de depresie.

ADVERTISEMENT

”În ziua de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie de 32 de ani a fost găsită spânzurată.

Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

ADVERTISEMENT

Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmite poliția într-un comunicat.

Ultimele mesaje postate de Laura pe paginile de socializare

Miercuri, 8 noiembrie, cu o zi înainte de a fi găsită fără suflare în propria casă, Ioana Laura scria pe Facebook un mesaj pentru copiii, dar și pentru soțul său, sărbătoriți de Sfinții Mihai și Gavril.

ADVERTISEMENT

La mulți ani dragii mei cu multă sănătate”, este mesajul tinerei. Postarea are și două fotografii. În prima apar doi dintre cei trei copii ai cuplului și în a doua este Laura și soțul ei, primarul din Boțești.


Pe aceeași pagină de socializare a Laurei apar și mesaje care demonstrează oarecum starea în care se afla aceasta. Pe 28 octombrie, aceasta posta un citat despre nefericire.

Nu există oameni răi, ci, doar oameni nefericiți, iar omul nefericit se exprimă cu răutate, cumva, să îl facă pe cel de lângă el sa ii înțeleagă durerea lui, să fie ajutat. Este un strigat de ajutor”. Prof. Lucian Cristescu.

ADVERTISEMENT
Tags: