Sport

”Bayern a scăpat bine cu o înfrângere la limită!”. Bavarezii, criticați de presă și ținta ironiilor fanilor

22 de meciuri consecutive fără înfrângere avea Bayern Munchen în deplasare în Liga Campionilor. Presa critică dur liderul din Germania după 0-1 cu Villarreal, iar fanii se dezlănțuie pe rețelele sociale.
07.04.2022 | 00:39
Bayern a scapat bine cu o infrangere la limita Bavarezii criticati de presa si tinta ironiilor fanilor
Arnaut Danjuma a marcat unicul gol al întâlnirii Villarreal - Bayern Munchen, iar bavarezii pierd în deplasare în Liga Campionilor după 22 de meciuri. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a fost considerată marea câștigătoare la tragerea la sorți. Villarreal a demonstrat însă că eliminarea lui Juventus nu a fost întâmplătoare. Ibericii s-au impus cu 1-0. Și puteau câștiga chiar la o diferență mai mare.

Doar schimbările au funcționat la Bayern, a conchis, amar, Bild

22 de meciuri consecutive fără eșec pe teren străin avea Bayern Munchen în Liga Campionilor. Un record. Ultimul eșec data din 2017. Când a cedat în fața lui PSG. Care-l avea pe bancă pe Unai Emery!

ADVERTISEMENT

Ei bine, după ce s-a salvat în final de meci cu Salzburg, de această dată Bayern nu a mai reușit să obțină un rezultat pozitiv. A fost 0-1, dar putea să fie o înfrângere chiar mai clară.

”Bild” a scris că în meciul cu Freiburg (4-1), în care totul a funcționat, mai puțin schimbările. Referire, evident, la acel moment în care în teren s-au aflat 12 jucători. Iar acum ”nimic nu a funcționat, cu excepția schimbărilor. Echipa lui Julian Nagelsmann (34) a pierdut cu 1-0 la Villarreal după o prestație slabă”.

ADVERTISEMENT

”Campionii au fost rareori atât de slabi, s-ar fi putut termina 0:4”, precizează aceeași publicație. Care a notat nu mai puțin de 8 jucători cu nota 5.

”După 22 de meciuri în deplasare în Liga Campionilor fără înfrângere, FC Bayern pierde. Și este un succes meritat pentru Villarreal.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, München a avut chiar noroc că spaniolii nu au transformat mai multe ocazii de gol”, a scris Kicker.

Jurnaliștii germani scot în evidență și faptul că Alfonso Pedraza, Yeremy și Manu Trigueros au fost lăsați pe bancă.

ADVERTISEMENT

Comentarii în aceeași manieră și-n alte publicații. ”Arnaut Danjuma conduce echipa lui Unai Emery către o victorie șocantă în fața giganților germani în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor”, a titrat Mirror.

”Good Ebening”, au râs fanii pe rețelele sociale

Și fanii din Europa i-au ironizat pe cei de la Bayern Munchen. ”Un jucător care a evoluat în 33 de meciuri pentru AFC Bournemouth în Championship sezonul trecut tocmai a marcat contra lui Bayern München în sferturile UEFA Champions League. Nu mai este nimic de spus”, a comentat Scouted Football.

Pentru ca un alt fan să semnaleze, tot ironic, un alt amănunt.

Dar cele mai multe dintre comentarii au fost cele în care regăsim sintagma ”Good Ebening, Bayern”. Referire, evident, la modul în care rostea formula de salut Unai Emery în vremea în care o antrena pe Arsenal.

Cu siguranță însă, este numai începutul.

ADVERTISEMENT