News

BCR a făcut un anunț important pentru toți clienții care au cont sau card. Totul e gratuit

Banca Comercială Română (BCR) vine cu un anunț important pentru toți clienții care au cont sau card. Planul care poate fi făcut gratuit.
01.10.2023 | 08:00
BCR a facut un anunt important pentru toti clientii care au cont sau card Totul e gratuit
BCR îi așteaptă cu un plan financiar gratuit și personalizat pe toți clienții care au cont sau card la această bancă. Sursa foto: Facebook/BCR
ADVERTISEMENT

BCR, cea mai importantă bancă din România pe piața tranzacțiilor bancare, face un anunț extrem de important pentru toți clienții care au cont sau card. Planul financiar care poate fi făcut gratuit de toți clienții instituției.

BCR îi așteaptă cu un plan financiar gratuit și personalizat pe toți clienții care au cont sau card la această bancă

Românii care au un cont sau un card la Banca Comercială Română primesc vești excelente de la instituția financiară. Recent, BCR a anunțat că îi așteaptă pe toți clienții săi cu un ”plan financiar gratuit si personalizat”.

ADVERTISEMENT

Independența financiară e primul pas pentru a trăi așa cum vrei tu. Te așteptăm la BCR cu un plan financiar gratuit si personalizat cu care poți pune banii să lucreze pentru tine”, anunță banca, într-un comunicat.

Românii cu cont la banca amintită sunt așteptați la unitățile din țară unde vor beneficia de sprijin și consultare. ”Te ajutăm să-ți creezi planul tău de independență financiară, economii și investiții, așa cum e mai bine pentru tine”, dă asigurări instituția.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții băncii mai explică faptul că planul financiar este dedicat fiecărui român, indiferent de venit și indiferent de planuri. Iată ce pași vor urma cetățenii care decid să facă acest pas:

  1. Stabilirea, împreună cu banca, a unui plan personalizat, după analizarea bugetului clientului
  2. Stabilirea obiectivelor financiare ale cetățeanului, în funcție de nevoile și dorințele sale
  3. Punerea deoparte a banilor pentru client și pentru familia sa
ADVERTISEMENT

BCR, o nouă surpriză pentru clienții săi

La mijlocul lunii septembrie, Banca Comercială Română (BCR) a anunțat lansarea George Junior. Acesta este un pachet de servicii dedicat copiilor între între 7 și 13 ani, accesibil chiar și 100% online.

Banca oferă acces la un cont bancar, la platforma de banking George și la un card personalizat pe numele lor, cu un design special, totul sub îndrumarea părinților.

ADVERTISEMENT

E important de precizat că George Junior are costuri de 0 lei pe toată linia de servicii: administrare cont, plăți la comercianți, retrageri de la orice bancomat din țară sau străinătate, precum și aplicația George.

În plus, livrarea cardului copilului este tot gratuită, până pe 30 noiembrie. Părintele poate avea acces gratuit la două carduri suplimentare atașate contului copilului.

ADVERTISEMENT