Life

Bebe Cotimanis a dezvăluit din ce a făcut primii bani. Reacția mamei sale: „Ne-ai făcut de râs”

Actorul Bebe Cotimanis a dezvăluit ce făcea atunci când era copil pentru a face rost de bani. Mama lui nu a fost deloc de acord cu acțiunile fiului său, pe care l-a apostrofat.
08.07.2022 | 12:37
Bebe Cotimanis a dezvaluit din ce a facut primii bani Reactia mamei sale Neai facut de ras
Bebe Cotimanis a dezvăluit din ce a făcut primii bani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a povestit cum și-a câștigat primii bani. Mama lui nu a fost de acord și chiar l-a certat pe actor.

Din ce a făcut Bebe Cotimanis primii bani

Bebe Cotimanis a dezvăluit din ce a făcut primii săi bani. Actorul nu s-a ferit să spună ce făcea pentru bani atunci când era copil.

ADVERTISEMENT

Totuși, cu un lucru nu a fost de acord mama lui, motiv pentru care l-a certat, iar actorul spune că intra în pământ de rușine atunci când aceasta lui îl certa pentru un lucru făcut greșit.

„Tăiam găinile pe stradă contra sumei de 50 de bani! Și eu sunt un om milos, culmea. La un moment dat, o olteancă de pe stradă m-a pârât. ‘Ai tăiat? Pe bani?! Ne-ai făcut de râs’ ”, a reacționat mama actorului.

ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis, dezvăluiri despre copilăria sa. Care este legătura lui cu Irina Loghin

Bebe Cotimanis a dezvăluit în podcastul lui Damian Drăghici că părinții lui nu i-au bătut niciodată, nici pe el și nici pe frații lui, un lucru care era rar la acea vreme, când părinții își educau copiii cu palma de multe ori.

Actorul Bebe Cotimanis a mai spus că mama lui îi certa și doar le spunea că nu este bine ce au făcut și băieții ei o ascultau.

ADVERTISEMENT

Mai mult, celebrul actor spunea că nici nu mai putea să doarmă noaptea de rușinea faptului că au greșit și au fost certați de mama lor, care i-a crescut singură.

„Noi am fost trei frați, toți băieți. Suntem copii nebătuți, ceea ce era o raritate la vremea aia. ‘Nu e bine’, doar atât zicea și nu mai dormeam noaptea! Zicea ‘Nu e bine’ sau ‘Nu mi-a plăcut ce-ai făcut’… Intrai în pământ de rușine”, a povestit Bebe Cotimanis.

ADVERTISEMENT

Tatăl actorului a murit când el avea doar 13 ani, în urma unui accident rutier. Șoferul microbuzului în care se afla consumase alcool și a intrat în plin într-o altă mașină.

„Tata a trecut în neființă într-o zi de leafă, cu mașina instituției. Era un electrician extraordinar, șef de echipă, ținea lumea în mână, lucra la Amara, la spital”, a povestit actorul.

ADVERTISEMENT