Life

Bebe Cotimanis revine pe micile ecrane. Ce rol va avea actorul în serialul ”Lia”. Dezvăluiri neștiute până acum

Bebe Cotimanis revine pe micile ecrane. Marele actor va face parte din distribuția serialului ”Lia – soția soțului meu”, care va debuta la Antena 1.
13.12.2022 | 10:37
Bebe Cotimanis revine pe micile ecrane Ce rol va avea actorul in serialul Lia Dezvaluiri nestiute pana acum
Bebe Cotimanis va face parte din distribuția serialului ”Lia” de la Antena 1. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis este de departe unul dintre cei mai apreciați actori din România. După o lungă absență, acesta este pregătit să revină în scenă.

Ce spune Bebe Cotimanis despre serialul ”Lia” de la Antena 1

În serialul ”Lia – soția soțului meu”, Bebe Cotimanis va juca rolul lui Marcel. Într-un interviu acordat recent, actorul a vorbit despre provocările rolului său și de asemenea, a dat și câteva detalii neașteptate despre serialul care va debuta în luna ianuarie la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis spune că va avea un rol de ”mitocan misogin”, însă cel puțin nu va fi un mincinos. Marcel este un persoane fără școală, care trăiește intens, povestește acesta.

De asemenea, vor fi momente în care Marcel va deveni și un om superior, mai precizează Bebe Cotimanis.

ADVERTISEMENT

Cine este Marcel, din serialul ”Lia”

”Mitocan. Așa este personajul meu. Este mahalagiu, mitocan, misogin. Mincinos nu e. Uneori se minte pe sine, dar e un personaj fără școală, care trăiește intens. Mai aproape el ar fi de un animal, asta nu că e monstruos.

Ca simțământ, simte ca un animal, ca un câine. Eu iubind animalele, considerându-le uneori superioare oamenilor. Marcel, dacă îl iei așa, poate fi și un om superior.”, a dezvăluit actorul despre personajul său, în interviul acordat pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Despre rolurile interpretate până acum, Bebe Cotimanis spune că niciodată nu a luat nimic din trăsăturile personajelor pe care le-a jucat.

Marele actor știe să își despartă viața personală de cea profesională și de asemenea, a învățat de-a lungul timpului cum să construiască un personaj de succes.

ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis, despre rolurile pe care le-a jucat până acum

Printre altele, Bebe Cotimanis a mai vorbit și de rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Unul memorabil a fost chiar cel din serialul Vlad, de la Pro Tv, proiect la care ulterior a și renunțat.

Actorul spune că mai mereu este ocupat, iar rolurile au venit singure, drept urmare, niciodată nu a avut un moment în care să își dorească ceva.

De asemenea, el a mai dezvăluit că nu puține au fost cazurile în care a refuzat anumite personaje, tocmai din motivul pentru care nu a avut suficient timp.

Au fost însă și momente în care nu i-a plăcut scenariul respectiv, a mai povestit acesta.

”Nu mi-am dorit niciun rol niciodată, nu mi-am dorit să joc ceva. Am fost atât de ocupat încât mi-au venit rolurile.

Că m-am achitat mai mult sau mai puțin bine asta e cu totul altceva”, a mai spus actorul, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: