Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali dezvăluie cum poate ajunge România la Euro 2024: “Dacă îi faci nedreptate lui Gigi, cum să te califici?”

Gigi Becali a dezvăluit cum se poate califica România la Euro 2024. Patronul FCSB se simte batjocorit de selecționerul Edi Iordănescu.
14.10.2023 | 18:28
Becali dezvaluie cum poate ajunge Romania la Euro 2024 Daca ii faci nedreptate lui Gigi cum sa te califici
Gigi Becali știe cum va reuși România să se califice la Euro 2024. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

România și-a făcut viață grea după egalul cu Belarus, scor 0-0, în etapa cu numărul 7 din preliminariile Euro 2024. Gigi Becali nu s-a uitat la partidă pentru că nici Florinel Coman și nici Darius Olaru nu s-au regăsit în echipa de start.

Becali se simte batjocorit după deciziile lui Edi Iordănescu: „Bag zeci de milioane și nu-mi ia niciun jucător la echipa națională”

Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de deciziile luate de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciul cu Belarus. Florinel Coman a fost rezervă neutilizată, în timp ce Darius Olaru a fost introdus în minutul 77. Omul de afaceri consideră că egalul de la Budapesta a venit ca urmare a „nedreptății” pe care Edi Iordănescu a făcut-o la echipa națională.

ADVERTISEMENT

„Eu nu m-am uitat la meci pentru că nu țineam cu toată inima. Dacă eu fac fotbal și bag zeci de milioane, apoi vine unul și mă batjocorește și nu-mi ia niciun jucător în echipa națională, cum să mai țin eu cu echipa aia?

Tu ai ține? Imaginează-ți! Tu ești Becali și ai jucători, Coman, trei milioane de euro, și cel mai bun jucător al României la ora asta, toată lumea îl laudă, Olaru.

ADVERTISEMENT

Am vorbit și cu Iosif Rotariu. Mi-a zis: ‘Cel mai bun jucător la ora asta în România e Olaru’. Mi-a zis Iosif Rotariu. A zis că este singurul jucător din România care la ora asta ar putea să joace în străinătate. Dacă specialiștii spun asta și eu bag milioane de euro și vine unul și râde de mine, cum să mai țin cu el?”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Becali dezvăluie cum poate ajunge România la Euro 2024: “Dacă îi faci nedreptate lui Gigi, cum să te califici?”

Gigi Becali a dezvăluit în continuare cum poate ajunge România la turneul final de anul viitor. Patronul de la FCSB este convins că dacă Edi Iordănescu va reveni la „dreptate”, atunci naționala va ajunge la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

„E adevărat că văduvește România. Noi oamenii suntem tot timpul individualiști, ne uităm fiecare la interesele noastre. Nu pot să țin, ce vrei să fac? Cum pot să țin dacă mă batjocorește. Dacă revine la dreptate (n.r. Edi Iordănescu).

Dumnezeu a arătat noroacele pe care le-am avut. Noi nu aveam cum să ajungem aici decât prin noroace și prin rugăciunile părinților și ale mamei lui. Dacă el face nedreptate prea mare, Dumnezeu zice și mamei lui: ‘Ce să-ți fac? E prea nedrept’.

ADVERTISEMENT

„Dacă Edi nu face dreptate, ne bate Israelul”

Le spune Dumnezeu și părinților care se roagă: ‘Ce să va făc? E prea nedrept, îi face nedreptate lui Gigi. Dacă îi faci nedreptate lui Gigi, cum să te califici?’. 

Dacă face dreptate, atunci batem și Israel. Dacă nu face dreptate, ne bate Israelul. Ne bate Elveția și pe noi, și pe ei. Avem meci direct între noi. Dacă facem egalitate acolo suntem terminați. Nu putem să-i batem, pentru că se face nedreptatea”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Fiecare ediție a emisiunii poate fi vizionată în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gigi Becali, secretul calificării României la Euro 2024

ADVERTISEMENT