Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce n-a jucat Florinel Coman niciun minut cu Belarus: „Asta a fost decizia!”

Care a fost motivul pentru care Florinel Coman a rămas pe bancă în Belarus - România 0-0. Explicații direct din partea FRF.
13.10.2023 | 13:29
De ce na jucat Florinel Coman niciun minut cu Belarus Asta a fost decizia
De ce n-a jucat Florinel Coman niciun minut cu Belarus: „Asta a fost decizia!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu a jucat nicio secundă în Belarus – România 0-0. Acest lucru a surprins toată lumea, dar Mihai Stoichiță a venit cu explicații. Șeful Comisiei Tehnice de la FRF a intervenit telefonic la ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De ce n-a jucat Florinel Coman în Belarus – România 0-0: „A fost decizia lui Edi”

Florinel Coman a rămas cu doar nouă selecții la echipa națională a României. Liderul din teren al echipei de pe primul loc din SuperLiga, a stat doar pe banca de rezerve în remiza dezamăgitoare de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

„Nu a avut nicio problemă. A fost decizia lui Edi. Nu pot să comentez. N-a avut nicio problemă fizică. Absolut nimic. A făcut antrenament normal cu o zi înainte, cot la cot cu ceilalți, același ritm. Asta este”, a declarat Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali a închis televizorul

Decizia selecționerului de a nu îl folosi pe Florinel Coman l-a enervat teribil pe patronul de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că, în momentul în care a văzut primul „11”, a închis televizorul și nici măcar nu s-a uitat la meci.

ADVERTISEMENT

„Sincer, m-am uitat, am văzut că nu e niciun jucător de-al meu și nu mă interesa că nu era. Dar Coman, nu avea voie să lipsească. Și atunci am zis de ce să mă uit?

Că dacă mă uit o să se ducă jucătorii mei, că sunt ortodocși, că sunt ai mei frații mei, și o să vreau să dea gol și când o să se ducă și ăia, o să vreau să dea și ăia (n.r. – Belarus).

ADVERTISEMENT

Cum să mă uit la un meci în care vreau să marcheze ambele echipe? Cum să mă uit la un meci și să nu țin 100% cu echipa mea națională? Mai bine nu mă uit ca să nu fac păcate. Și nu m-am uitat și cu asta basta.

Pe cuvântul meu dacă m-am uitat. M-am enervat! Cum să nu îl bagi pe Coman? Hai că nu îl bagi pe Olaru, treaba ta. Dar Coman?

ADVERTISEMENT

Și atunci nu m-am uitat și la ora 2 m-am sculat, am apăsat puțin pe telefon și am văzut 0-0. Și am zis Domnul a făcut dreptate. Face dreptate Domnul când batjocorești oameni”, a declarat Gigi Becali.

În fiecare luni, marți și vineri, în direct, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

MOTIVUL pentru care Florinel Coman NU A JUCAT NICIUN MINUT in Belarus - Romania 0-0

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși