Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce n-a jucat Florinel Coman niciun minut cu Belarus: „Asta a fost decizia!”

Care a fost motivul pentru care Florinel Coman a rămas pe bancă în Belarus - România 0-0. Explicații direct din partea FRF.
13.10.2023 | 13:29
De ce na jucat Florinel Coman niciun minut cu Belarus Asta a fost decizia
De ce n-a jucat Florinel Coman niciun minut cu Belarus: „Asta a fost decizia!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu a jucat nicio secundă în Belarus – România 0-0. Acest lucru a surprins toată lumea, dar Mihai Stoichiță a venit cu explicații. Șeful Comisiei Tehnice de la FRF a intervenit telefonic la ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De ce n-a jucat Florinel Coman în Belarus – România 0-0: „A fost decizia lui Edi”

Florinel Coman a rămas cu doar nouă selecții la echipa națională a României. Liderul din teren al echipei de pe primul loc din SuperLiga, a stat doar pe banca de rezerve în remiza dezamăgitoare de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

„Nu a avut nicio problemă. A fost decizia lui Edi. Nu pot să comentez. N-a avut nicio problemă fizică. Absolut nimic. A făcut antrenament normal cu o zi înainte, cot la cot cu ceilalți, același ritm. Asta este”, a declarat Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali a închis televizorul

Decizia selecționerului de a nu îl folosi pe Florinel Coman l-a enervat teribil pe patronul de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că, în momentul în care a văzut primul „11”, a închis televizorul și nici măcar nu s-a uitat la meci.

ADVERTISEMENT

„Sincer, m-am uitat, am văzut că nu e niciun jucător de-al meu și nu mă interesa că nu era. Dar Coman, nu avea voie să lipsească. Și atunci am zis de ce să mă uit?

Că dacă mă uit o să se ducă jucătorii mei, că sunt ortodocși, că sunt ai mei frații mei, și o să vreau să dea gol și când o să se ducă și ăia, o să vreau să dea și ăia (n.r. – Belarus).

ADVERTISEMENT

Cum să mă uit la un meci în care vreau să marcheze ambele echipe? Cum să mă uit la un meci și să nu țin 100% cu echipa mea națională? Mai bine nu mă uit ca să nu fac păcate. Și nu m-am uitat și cu asta basta.

Pe cuvântul meu dacă m-am uitat. M-am enervat! Cum să nu îl bagi pe Coman? Hai că nu îl bagi pe Olaru, treaba ta. Dar Coman?

ADVERTISEMENT

Și atunci nu m-am uitat și la ora 2 m-am sculat, am apăsat puțin pe telefon și am văzut 0-0. Și am zis Domnul a făcut dreptate. Face dreptate Domnul când batjocorești oameni”, a declarat Gigi Becali.

În fiecare luni, marți și vineri, în direct, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

MOTIVUL pentru care Florinel Coman NU A JUCAT NICIUN MINUT in Belarus - Romania 0-0

ADVERTISEMENT