Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali, dezvăluiri despre Kovacs. „Cât ai dat pe apartamentul de la Nelu Varga?”

Gigi Becali acuză jocuri de culise după prima înfrângere a FCSB-ului din acest campionat. Echipa condusă de Charalambous a avut un penalti dictat împotriva ei și două eliminări.
29.08.2023 | 13:41
Becali dezvaluiri despre Kovacs Cat ai dat pe apartamentul de la Nelu Varga
Gigi Becali AMENINTA cu PLANGERE PENALA impotriva arbitrilor. foto colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali pune presiune pe FRF după un arbitraj discutabil în partida pierdută de FCSB la UTA, scor 2-1. Gazdele au primit un penalti acordat ușor în prima repriză, decizie ce le-a permis arădenilor să reintre în joc. VAR-ul a văzut henț în careu la Pantea, iar arbitrul a mers pe mâna cabinei.

Becali îi acuză pe frații Kovacs de lipsă de integritate

“Dacă noi câștigam aseară ne duceam. Acum mai e și altă problemă, că nu-l mai avem nici pe Pantea, nici pe Florinel Coman. Tot din cauza lui, al lui Istvan Kovacs. Dumnezeu știe, face el. Dar nu e posibil asta. A greșit Găman, a dat mingea pe lângă el și a dat fault. Dar dacă nu atinge mâna de ce dai 11 metri?

ADVERTISEMENT

Întreabă-l pe Zamfir, vezi ce e pe acolo pe la Cluj. De unde au cumpărat ei apartamente? Ia întreabă-l. În ce apartament, în care bloc stă Istvan? Întreabă-l de unde a cumpărat el apartament? La ce preț a cumpărat? Trebuie făcute niște inestigații de integritate”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Din informațiile lui Gigi Becali, Istvan Kovacs ar fi achiziționat un imobil de la Nelu Varga, patronul celor de la CFR, la un preț avantajos. Decizia penaltiului din UTA – FCSB a aparținut fratelui lui Istvan, Szabolcs, fapt ce îl face pe Becali să pună sub semnul întrebării corectitudinea cabinei VAR.

ADVERTISEMENT

FCSB, favorită la titlu în ciuda problemelor de arbitraj

“De ce nu face ceva de integritate federația? Să îl întrebe pe Istvan cât a dat pe apartament. De unde l-ai luat? Păi l-ai luat de la firma lui Nelu Varga. Și cât ai dat pe el? Ia să vedem. Ai dat cât a dat toată lumea? Nu? Păi vezi că e interesant. Poate să se dea peste cap, să îi aducă Istvan și pe nepoții lui.

Să-l pună și la meciul cu Craiova și să-i pună și pe nepoții lui la VAR. Că anul acesta nu mai pot. S-a greșit sistemul de joc, eu niciodată nu am spus să joace așa ceva. Eu mereu am spus că suntem 4-3-3 la stilul nostru. Și au jucat 4-2-3-1 pentru că nici Djokovic, Djokovic dacă te uiți aseară la statistică nu a făcut o deposedare”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faza penaltiului, FCSB a întâmpinat probleme la nivel disciplinar. Pantea a luat al doilea cartonaș galben chiar înainte de pauză și a fost eliminat. În repriza secundă, Florinel Coman a adunat și el două galbene și a părăsit terenul în minutul 83. Cei doi jucători ratează astfel derby-ul cu Universitatea Craiova.

Pe lângă Coman și Pantea, FCSB va trebui să se descurce și fără Chiricheș. Cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor a fost schimbat în minutul 77 din cauza unei accidentări. Ngezana a intrat în locul lui Chiricheș și are șanse mari să fie titular în partida de pe teren propriu contra echipei lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea este, de asemenea, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rapid player

 

ADVERTISEMENT