Fotbal international

Belgia-Anglia 2-0 în finala mică la CM2018. Belgienii au obţinut medaliile de bronz!

14.07.2018 | 18:54
BelgiaAnglia 20 in finala mica la CM2018 Belgienii au obtinut medaliile de bronz
ADVERTISEMENT

Belgia – Anglia LIVE STREAM finala mică la Campionatul Mondial – CM 2018.

Belgia și Anglia s-au înfruntat în finala mică, iar jucătorii pregătiţi de Roberto Martinez au câştigat, scor 2-0. Belgienii au obţinut medaliile de bronz şi au înregistrat cel mai important rezultat din istoria participărilor la Campiontul Mondial. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 82 / GOOOOOL Belgia! Hazard a majorat scorul după un contraatac.

Min. 4 / GOOOOOOOL Belgia! Meunier a deschis scorul cu un şut din interiorul careului mic.

UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Belgia – Anglia.


UPDATE, ora 15:42 /

Se știu echipele de start.

Belgia: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Witsel, De Bruyne, Tielemans, Chadli, Thomas Meunier – E. Hazard, Lukaku​.

ADVERTISEMENT

Anglia: Pickford – Rose, Stones, Maguire – Tripper, Jones, Delph, Dier, Loftus-Check – Sterling, Kane.


Belgia – Anglia LIVE STREAM finala mică la Campionatul Mondial – CM 2018. 

Deși sunt cu moralul la pământ după ce au pierdut la limită partidele din semifinale, cele două formații au totuși obiective importante de atins. Dacă vor câștiga, belgienii vor înregistra cea mai bună performanță din istorie la un Campionat Mondial, urmând să depășească generația lui Enzo Scifo, ocupanta locului 4 la ediția din 1986. Și englezii sunt în fața unei performanțe uriașe, în cazul unui succes obținând al doilea cel mai bun rezultat din istorie după titlul mondial din 1966.

ADVERTISEMENT

Belgia – Anglia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Belgia – Anglia LIVE STREAM finala mică la Campionatul Mondial – CM 2018.

Pentru partida de sâmbătă, selecționerii Roberto Martinez și Gareth Southgate nu se confruntă cu probleme de lot. Englezul Kieran Trippier, accidentat în semifinala cu reprezentativa Croației, s-a antrenat normal vineri și ar putea juca în finala mică. Cu toate că au toți jucătorii valizi, cei doi tehnicieni ar putea să titularizeze și câțiva fotbaliști care au fost mai puțin folosiți. Marele duel al zilei de sâmbătă va fi cel dintre atacanții Harry Kane și Romelu Lukaku pentru titlul de golgheter la Campionatul Mondial 2018. Jucătorul lui Tottenham Hotspur este lider cu 6 goluri marcate, dintre care 3 din penalty, în timp ce atacantul lui Manchester United și al naționalei ”dracilor roșii” a reușit să puncteze de patru ori.

Belgia – Anglia LIVE STREAM, în finala mică la CM 2018

Belgia – Anglia LIVE STREAM finala mică la Campionatul Mondial – CM 2018

Ambele formații au făcut parte din grupa H la Campionatul Mondial și au venit în Rusia cu gândul la trofeu, deși nu erau cotate printre marile favorite. La partida din grupă, Belgia și Anglia au foslosit jucătorii de rezervă, ambele fiind deja calificate în faza optimilor de finală. A ieșit un joc anost și datorită faptului că niciuna dintre cele două nu dorea să câștige grupa, deoarece ar fi intrat pe partea de tablou teoretic mai dificilă. În cele din urmă, belgienii s-au impus cu 1-0 printr-un gol de excepție reușit de Adnan Januzaj.

ADVERTISEMENT
Finala mică de la CM 2018, dintre Belgia și Anglia, se va disputa la Sankt Petersburg
Finala mică de la CM 2018, dintre Belgia și Anglia, se va disputa la Sankt Petersburg

Belgia – Anglia LIVE VIDEO pe TVR 1 și TVR HD

Belgia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. 

Cele două formaţii se întâlnesc pe stadionul Krestovski din Sankt Petersburg. Arena poate să găzduiască 67.000 de spectatori, iar la acest turneu final s-au mai jucat aici meciurile Maroc – Iran 0-1, Rusia – Egipt 3-1, Brazilia – Costa Rica 2-0, Nigeria – Argentina 1-2 (fraza grupelor), optimea Suedia – Elveția 1-0 și semifinala Franța – Belgia 1-0. Meciul Belgia – Anglia va fi arbitrat de Alireza Faghani. Iranianul a mai condus trei întâlniri la CM 2018: Germania – Mexic 0-1, Serbia – Brazilia 0-2 (grupe) și Franța – Argentina 4-3 (optimi).

Belgia – Anglia LIVE cote la pariuri CM 2018

Belgia – Anglia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. 

Belgia are o cotă de 2.25 pentru a câştiga meciul de la Sankt Petersburg în 90 de minute, în timp ce o victorie a englezilor în timpul regulamentar este cotată la 3.10. Bookmakerii cred că va fi un meci cu multe reușite, opţiunea “peste 2,5 goluri” având o cotă de 1.60.

ADVERTISEMENT

Tags: