Sport

Italia – Spania e super derby-ul din semifinalele Euro 2020! „Squadra Azzurra” a învins cu 2-1 Belgia

FANATIK.RO vă oferă toate informaţiile legate de marele meci din cadrul sferturilor de finală de la EURO 2020, Belgia - Italia
02.07.2021 | 23:57
Italia  Spania e super derbyul din semifinalele Euro 2020 Squadra Azzurra a invins cu 21 Belgia
ADVERTISEMENT
02-07-2021
19:02

Belgia - Italia 1-2 (Lukaku 45+2-pen. / Barella 31, Insigne 44)

FINAL DE MECI! „Squadra Azzurra” se impune cu 2-1 și va juca împotriva Spaniei în semifinalele lui Euro 2020.

Min. 77 – Accidentare a lui Spinazzola! Fundașul italian nu mai poate continua din cauza unei probleme musculare. În locul său intră Emerson.

Min. 61 – Ratare colosală a Belgiei! Lukaku are toată poarta goală în față, dar Spinazzola îi refuză golul!

Min. 45+2 GOOOL Belgia!!! Lukaku înscrie de la punctul cu var! „Dracii roșii” au primit penalty după faultul comis de Di Lorenzo asupra lui Doku.

Min. 44 – GOOOL Italia!!! Lorenzo Insigne îl învinge cu o super execuție pe Courtois!

Min. 31 – GOOOL Italia!!! Nicolo Barella deschide scorul cu un șut în colțul lung.

Min. 26 – O nouă intervenție bună a lui Donnarumma! Portarul lui AC Milan apără mingea trimisă de rivalul de la Inter, Romeu Lukaku.

Min. 22 – Șut violent cu stângul al lui De Bruyne, dar Donnarumma demonstează că e un portar excelent.

Min. 13 – Bonucci trimite mingea în poartă, dar golul fundașului e anulat de VAR pentru ofsaid.

Min. 1 – A început meciul!

02-07-2021
18:02

Echipele de start pentru Belgia - Italia

Belgia: Courtois (Real Madrid) – Alderweirld (Tottenham), Vermaelen (Vissel Kobe), Vertonghen(c) (Benfica) – Meunier (Dortmund), Witsel (Dortmund), Tielemans (Leicester), T. Hazard (Dortmund) – De Bruyne (Man City), Lukaku (Inter Milano), Doku (Rennes); Rezerve: Sels, Kaminski – Batshuayi, Benteke, Boyata, Carrasco, Chadli, Denayer, Dendoncker, Mertens, Praet, Trossard; Selecționer: Roberto Martinez

Italia: Donnarumma (AC Milan) – Di Lorenzo (Napoli), Bonucci (Juventus), Chiellini(c) (Juventus), Spinazzola (Roma) – Barella (Inter Milano), Jorginho (Chelsea), Verratti (PSG) – Chiesa (Juventus), Immobile (Lazio), Insigne (Napoli); Rezerve: Sirigu, Meret – Acerbi, Bastoni, Belotti, Berardi, Bernardeschi, Cristante, Emerson, Locatelli, Pessina, Toloi; Selecționer: Roberto Mancini

Meciul Belgia – Italia are loc vineri, 2 iulie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul sferturilor de finală de la turneul final al EURO 2020. Este de departe cel mai aşteptat meci al acestei faze, considerat că oricând ar fi putut reprezenta finala competiţiei.

Unde se joacă meciul Belgia – Italia

Confruntarea Belgia – Italia se dispută vineri, 2 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Allianz Arena din Munchen, în sferturile de finală ale EURO 2020. Pe teren se vor afla două dintre cele mai bun echipe naţionale din lume la această oră, nu numai din Europa.

ADVERTISEMENT

UEFA a cerut organizatorilor germani să suplimenteze la 50 la sută capacitatea numărului de locuri accesibile fanilor celor două reprezentative, adică să dubleze numărul permis în faza grupelor, lucru care a fost primit cu multă reticenţă şi iritare de către autorităţile germane, care nu doresc să aibă drept consecinţe o creştere a cazurilor de coronavirus.

Cine transmite la TV partida Belgia – Italia

Partida Belgia – Italia se joacă vineri, 2 iulie, la Munchen, în optimile de finală de la EURO 2020 şi este televizată în direct pe programul PRO TV. O mai puteţi urmări totodată şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Munchen este o zi fără pericol de precipitaţii, cu temperaturi de maxim 23 de grade, în jur de 19 grade la ora meciului. Care îl va avea ca arbitru pe slovenul Slavko Vincic, o alegere care a stârnit multe controverse, în ideea că arbitri consideraţi mult mai valoroşi, printre care şi Ovidiu Haţegan, nu au mai primit decât statut de rezerve.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Belgia – Italia

Selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, a stat ca pe ace precum fachirii, îngrijorat de perspectiva disputării meciului cu Italia fără aportul a două piese cheie în angrenajul său: creierul Kevin de Bruyne, care la nevoie este şi un bun finalizator şi fantezistul Eden Hazard. Veştile de ultimă oră de la stafful medical l-au mai liniştit. De Bruyne va fi de la început pe teren, Eden Hazard are şanse bune de a sta pe bancă.

ADVERTISEMENT

Şi italienii au parte de veşti bune de la stafful medical. Seniorul defensivei, juventistul Giorgio Chiellini pare a fi depăşit problema cu accidentarea suferită în grupe şi Roberto Mancini intenţionează să îl readucă în centrul apărării lângă colegul său de club, Leonardo Bonucci.

Chiesa, noutatea din planurile lui Roberto Mancini

Belgia este indiscutabil una dintre cele mai puternice echipe naţionale din lume şi însuşi Roberto Mancini a spus că întâlneşte cea mai bună reprezentativă de pe continentul nostru. Italia e invincibilă de 31 de partide, stabilind cu Mancini un nou record in istoria squadrei azzurra.

ADVERTISEMENT

Mancini a fost foarte mulţumit de modul în care a intrat în meciul cu Austria Federico Chiesa, jucătorul lui Juventus fiind cel care a deblocat tabela în prelungiri cu o fază de creaţie personală şi sunt mari şanse ca el să înceapă în locul lui Berardi într-un trio ofensiv alături de Immobile şi Insigne.

Cote la pariuri pentru jocul Belgia – Italia

Se vor afla faţă în faţă două naţionale care nu au făcut nici un pas greşit la acest EURO, cu victorii pe linie, doar că Italia a obţinut-o pe cea din optimi cu Austriadupă reprizele suplimentare de 30 de minute. Cu toate acestea bookmakerii preferă cota de 2,40 la victorie pentru azzurri, faţă de 3,20 al diavolilor roşii.

Sunt nouă meciuri directe în palmaresul celor două reprezentative, dintre care trei amicale şi unul la CM 1954. Restul sunt legate numai de preliminarii sau turnee finale de EURO. Italia are patru succese, belgienii trei şi mai există două egaluri. Ultimul a avut loc la EURO 2016 şi s-a încheiat cu victoria Italiei cu 2-0.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Belgia – Italia: 1,55 este cota pentru „Total goluri 0-2”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Belgia – Italia: 3,05 este cota pentru „X solist. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT