Life

Bella Santiago a stabilit data nunții. Când va spune marele „da”: „Vreau să beau și să mă distrez”

Bella Santiago și Ionuț Grigore au stabilit data nunții. Vedeta își dorește să aibă două rochii diferite pentru ceremonie și petrecere.
14.12.2022 | 11:13
Bella Santiago a stabilit data nuntii Cand va spune marele da Vreau sa beau si sa ma distrez
Bella Santiago și soțul său au stabilit data nunții. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bella Santiago și soțul său, Ionuț Grigore, au stabilit data cununiei religioase, după ce pandemia le-a dat planurile peste cap. Vedeta a zis totul despre ziua cea mare.

Bella Santiago a stabilit data nunții. Vedeta vrea să îmbrace două rochii de mireasă

Bella Santiago și Ionuț Grigore au o frumoasă relație de câțiva ani, iar în 2018 s-au căsătorit civil, urmând ca ulterior să aibă loc și nunta religioasă.

ADVERTISEMENT

Pandemia le-a dat planurile peste cap, dar acum că lucrurile au revenit la normal, fosta prezentatoare de la Kanal D a mărturisit că au stabilit data evenimentului.

Bella Santiago și soțul său își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu în primăvara anului viitor, la sfârșitul lunii mai.

ADVERTISEMENT

„Facem nuntă la anul, pe 26 mai. Toată lumea știe de acum. Mai vine familia mea din Spania, din Italia și pe unde sunt ei.

Am avut 200 (n.r invitați) și nu știu…cred că o rămâne la fel sau mai adăugăm, că am mai cunoscut oameni foarte de treabă”, a spus Bella Santiago pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Vedeta născută chiar de Ziua României  a mărturisit că își dorește să îmbrace două rochii, una de prințesă pentru slujba de la Biserică și una mai lejeră, care să-i permită să se bucure de petrecere.

„Eu vreau să fiu o prințesă la Biserică. Cred că la nunta propriu-zisă o să fiu cu o rochiță mai lejeră ca să pot să dansez toată noaptea și să beau, vreau să mă distrez pentru că e nunta mea și se întâmplă doar o dată în viață”, a adăugat Bella Santiago.

ADVERTISEMENT

Bella Santiago și soțul său au religii diferite

Bella Santiago și Ionuț Grigore aparțin de religii diferite, dar asta nu îi împiedică să cadă de acord. Soțul artistei o iubește nespus și este dispus să lase de la el.

„El e ortodox, eu sunt catolică. Eu am zis că vreau să fac nunta catolică. Mi se pare o altfel de ceremonie. Și când mă plimb prin mijloc, vreau să cânt, pentru că așa a făcut verișoara mea și mi s-a părut foarte drăguț”, a explicat artista.

„În sufletele noastre, fiecare rămâne la religia lui, dar împreună”, a completat soțul Bellei Santiago.

Bella Santiago, dezamăgită înainte de sărbători. Ce veste i-a dat mama ei: „E mai bine acasă”

Dacă la nuntă îi așteaptă pe toți cei apropiați, Bella Santiago a declarat că de Crăciun nu va fi alături de mama sa, pe care nu a mai văzut-o de ani buni. Era programat ca aceasta să vină în România, însă s-a răzgândit.

„N-am mai văzut-o de 4 ani, de când a început pandemia, și chiar mi-e dor de ea. Ieri am filmat un colind care mă duce cu gândul la mama. Mesajul e foarte frumos.

S-a răzgândit pentru că a zis că e foarte frig aici în România și nu poate să vină. E mai bine acasă. Are 68 de ani și am înțeles și eu”, a afirmat Bella Santiago.

ADVERTISEMENT