Life

Bella Santiago, dezvăluiri din culisele finalei Bravo, ai stil. Mama artistei i-a dat motive de îngrijorare

Bella Santiago a avut mari emoții în finala Bravo, ai stil și nu doar pentru deznodământul show-ului. Mama ei i-a dat serioase motive de preocupare pe tot parcursul emisiunii.
10.02.2022 | 11:55
Bella Santiago dezvaluiri din culisele finalei Bravo ai stil Mama artistei ia dat motive de ingrijorare
ADVERTISEMENT

Bella Santiago a suferit destul de mult în finala Bravo, ai stil și nu pentru că a pierdut marele premiu de 100.000 de lei.

Cântăreața originară din Filipine nu se aștepta să câștige, însă în același timp spera la un loc bun. S-a clasat pe locul al treilea, fiind surprinsă că a reușit să le surclaseze pe Adina Halas și Raluca Dumitru, care în urmă cu o săptămână înaintea finalei aveau mai multe voturi decât ea.

ADVERTISEMENT

Prima surpriză care a reușit s-o emoționeze pe artistă a fost prezența fiicei sale în platou. Vedeta a declarat că soțul ei nu a fost niciodată de acord ca fata ei să apară la televizor, însă de dragul concursului de modă de la Kanal D a trecut peste această regulă clară a familiei.

Bella Santiago, emoții din cauza mamei sale în finala Bravo, ai stil

În momentul în care a văzut-o pe fiica ei, Bella a izbucnit în plâns. O altă surpriză la care nu se aștepta a fost să o vadă pe mama ei, care este stabilită în Filipine.

ADVERTISEMENT

Bella a remarcat că femeia care i-a dat viață slăbise foarte mult și s-a îngrijorat. A sunat-o imediat după finală s-o întrebe dacă are probleme de sănătate. Din momentul în care mama ei a apărut pe ecranul din platoul show-ului, cântăreața nu s-a putut gândi în altă parte.

„Am sunat repede. Am întrebat: ce mănânci? De ce ești așa slabă? Mi-a zis că a îmbătrânit. Că mănâncă mult și tot e slabă.

ADVERTISEMENT

Când eram eu în Filipine eu găteam pentru ea. Ea nu știe să gătească. Cumpăra de afară. Ea mânca și s-a îngrășat cât eram în Filipine. Era și mai luminată la față. Am întrebat-o dacă e supărată, dacă e răcită. Mi-a zis că e ok și nu trebuie să mă îngrijorez”, a spus Bella Santiago la Wownews.

Mama ei urmează să vină în România

Bella a mai mărturisit că mama ei i-a dat mereu încrederea de care a avut nevoie, indiferent de concursurile în care a participat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața i-a propus mamei sale să o aducă în România. „Am avut probleme din cauza pandemiei. Urmează să vină. A avut probleme cu certificatul de naștere. A durat foarte mult și s-a închis tot în Filipine”, a mai povestit Bella.

 

ADVERTISEMENT