Sport

Bergodi, scos din sărite înainte de Rapid – Farul: „E prea mult”

Cristiano Bergodi a fost nemulțumit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Farul Constanța. Acesta a acuzat contestatarii săi.
19.08.2023 | 21:58
Bergodi scos din sarite inainte de Rapid  Farul E prea mult
Cristiano Bergodi, supărat înainte de meciul cu Faru. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid nu are un start prea bun de sezon, iar presiunea pe Cristiano Bergodi este una foarte mare. Italianul este presat de suporteri să repare situația în care a ajuns echipa.

Cristiano Bergodi, supărat la conferința de presă dinaintea meciului Rapid – Farul

În urma ultimelor rezultate, au apărut mai multe speculații privind o ruptură la nivelul lotului, la Rapid. Bergodi respinge însă categoric această idee, spunând că este normal ca jucătorii care nu joacă sp fie supărați.

ADVERTISEMENT

El a vorbit despre episodul prezentat de Robert Niță la Fanatik, care a spus că Junior Morais a fost aproape de a rupe o ușă în vestiar, spunând că Morais are un comportament exemplar și este un profesionist.

Mai mult, Bergodi spune că aceste declarații pun presiune pe jucători. El îi asigură pe suporteri că lotul este unul care poate face față competițiilor în care echipa este implicată, considerând că va atinge obiectivele echipei.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna ies astfel de lucruri, se spune că vestiarul ar fi rupt… Mie nu mi se pare! Am fost tot timpul o persoană educată și nu am ce să spun mai mult. Junior Morais e un profesionist exemplar. E normal ca cei care nu joacă să fie supărați.

Nu înțeleg de ce oamenii de fotbal de aici vorbesc atât de urât. E incredibil ce s-a scris despre Rapid! Vorbesc despre foști jucători, antrenori, analiști. Dar eu sunt focusat pe ce am de făcut și vreau să fac lucrurile cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Astfel de declarații pun presiune pe jucători. Pe mine nu mă sperie, am experiență, nu mi-e teamă și încerc să-i ajut pe elevii mei. Oricum, și ei trebuie să învețe să gestioneze lucrurile acestea. Ei trebuie să mă asculte pe mine. Sunt convins că avem un lot bun. Dar mi se pare prea mult ceea ce s-a vorbit! Cred că am un lot foarte mult și echilibrat!

Suporterii vin în număr mare, au fost mulți la Voluntari, au fost mulți și la ultimul meci de acasă (n.r. – cu Petrolul). Vor să-i vadă pe jucători ieșind cu tricoul transpirat. Dacă fac asta, nimeni nu le poate reproșa ceva”, a spus Bergodi, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Rapid se duelează cu Farul duminică, de la ora 18:15, în Giulești, iar fanii așteaptă prima victorie acasă a sezonului. Echipa are doar cinci puncte după cinci etape și este pe locul 11, la nouă puncte în spatele liderului Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT