Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un rapidist, criză de nervi după decizia lui Bergodi: „A trântit ușa de perete de era s-o rupă!”

Junior Morais a făcut show la finalul meciului FC Voluntari - Rapid, pierdut de „giuleșteni” cu 2-1. Dezvăluiri din vestiarul echipei.
08.08.2023 | 11:54
Un rapidist criza de nervi dupa decizia lui Bergodi A trantit usa de perete de era so rupa
Junior Morais a fost schimbat la pauză de Cristiano Bergodi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Junior Morais a fost unul dintre cei mai nervoși jucători ai Rapidului după eșecul în fața ilfovenilor. Fundașul stânga brazilian a fost schimbat la pauză de Cristiano Bergodi, spre nemulțumirea lui Robert Niță.

Junior Morais, un car de nervi după Voluntari – Rapid 2-1: „Cel mai rău mi-a părut de el. Nu merita să fie scos”

Robert Niță l-a criticat dur pe Cristian Bergodi pentru tratamentul pe care i l-a aplicat veteranului Rapidului: „Le dai șansa unor jucători, însă aici cel mai rău mi-a părut de Junior Morais. Eu cred că nu merita să fie scos la pauză, dar e o altă discuție, că poate domnul Bergodi vede altfel lucrurile”.

ADVERTISEMENT

Junior Morais are 37 de ani și este unul dintre liderii vestiarului, iar Niță e de părere că antrenorul italian trebuia să fie mai diplomat: „Nu faci asta! Mai lasă-l, bă, 10-15 minute! Știi cum a plecat de-acolo?! Pfoai, de capul meu!”.

Fostul atacant din Giulești a dezvăluit că brazilianul a făcut o criză de nervi din acest motiv: „A ieșit de la vestiare, pe unde se face ieșirea din parcarea din spatele tribunei a doua. Era să îl calce ăia cu mașinile! A dat ușa de perete de era să iasă din balamale”.

ADVERTISEMENT

Junior Morais, la un pas de accident în parcarea stadionului: „Dacă nu punea frână dădea peste el săracul! E gata!”

Robert Niță a surprins momentul și a dezvăluit că se putea întâmpla chiar un accident în parcarea stadionului: „Fii atent, reține: a fost scos la pauză și eu ce spun se întâmpla la 20-30 de minute după finalul meciului. Deci la o oră și ceva după. Când a dat cu ușa aia…. dacă nu punea frână dădea peste el săracul! E gata! Nu se merge cu viteză pe-acolo, îl lovea mașina”.

Horia Ivanovici e de aceeași părere și a subliniat: „Cristiano, tu faci și un conflict! Creezi un conflict în vestiar! Pentru că Junior Moraes nu e oricine! Sincer nu l-am înțeles pe Bergodi!”.

ADVERTISEMENT

Niță a continuat tirul la adresa lui Bergodi„E un lucru, da? Și nea Mihai poate să confirme sau să-mi spună că n-am dreptate, că a fost un mare antrenor. Bă, faci experimentul ăsta, să le dai unor jucători minute și e foarte bine. Să simtă și ăia ritmul competiției, să îi ai.

„Tactic, l-a făcut zob Dună pe Bergodi!”

Dar ălora care le-ai dat șansă îi scoți la pauză?! Păi când ai greșit? Dacă făcea Gigi Becali 3-4 schimbări la pauză urlau ziarele câteva săptămâni! I-ai băgat 45 de minute și îi scoți?

ADVERTISEMENT

Știi că n-au ritm de joc, n-au competiție, știi că unii dintre ei sunt la primele meciuri și îi bagi pe alții. Tactic, l-a făcut zob Dună și cu staff-ul lui, cu Poenaru”.

FANATIK SUPERLIGA e luni, marți și vineri, LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO. Cei care doresc să urmărească emisiunea pe YouTube sau Facebook o pot face în premieră la ora 17:30.

Junior Moras, scandal după Voluntari - Rapid 2-1

ADVERTISEMENT