Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bergodi trebuia dat afară după ce a ratat Cupa!” Marian Iancu anunță cele două „cupluri” antrenor – președinte pentru Rapid. Cristi Balaj, pe listă!

Marian Iancu l-ar fi dat afară pe Cristiano Bergodi după eliminarea din Cupa României. Fostul patron din SuperLiga anunță două cupluri antrenor - președinte pentru Rapid.
25.04.2024 | 13:50
Bergodi trebuia dat afara dupa ce a ratat Cupa Marian Iancu anunta cele doua cupluri antrenor  presedinte pentru Rapid Cristi Balaj pe lista
„Bergodi trebuia dat afară după ce a ratat Cupa!” Marian Iancu anunță cele două „cupluri” antrenor - președinte pentru Rapid. Cristi Balaj, pe listă!. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au ajuns într-o situație dificilă în play-off, iar Marian Iancu i-a dat strategia câștigătoare lui Dan Șucu. Fostul patron de la Poli Timișoara propune două cupluri antrenor – președinte pentru Rapid București, iar Cristi Balaj este pe listă.

Marian Iancu, anunț clar: „Bergodi trebuia dat afară după ce a ratat Cupa! Este vina administrației sportive”

Șefii din Giulești merg pe mâna lui Bogdan Lobonț în play-off, însă Marian Iancu nu este de acord cu strategia celor de la Rapid București. Acesta a vorbit despre schimbarea lui Cristiano Bergodi, despre care spune că trebuia să se producă după eliminarea din Cupa României.

ADVERTISEMENT

„Este vina administrației sportive că l-au pus într-o asemenea situație. Într-un fel sau altul ai derapat de la obiectiv. Anul trecut ai ieșit într-un fel rușinos din Cupa României, Bergodi trebuia dat afară după ce a ratat Cupa. Nu l-ai dat afară, eu îl dădeam în secunda 1.

Acum este evident că ești pe cale să derapezi și de la singurul obiectiv pe care îl mai ai, să ajungi în cupele europene. După ce s-a întâmplat în Cupa României ești obligat să fii undeva pe locurile doi, trei. Măcar la trei joci un baraj pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

Dacă erai matematic în obiectivul ăsta trebuia să aduci un antrenor și să îi consolidezi poziția, pentru ca în cadrul echipei să fie cineva care să îi mobilizeze. Jucătorii mi s-au părut complet detașați de la obiectiv, nu numai aseară”, a spus Iancu.

Marian Iancu anunță cele două „cupluri” antrenor – președinte pentru Rapid

„Mulți dintre ei au început să se gândească la cariera lor. Nu au ce cauta să plece Rrahmani și Krasniqi, nici măcar să se gândească la plecare. Rrahmani a fost în joc, și-a dorit să își consolideze poziția pentru transferul viitor. Se vedea că sunt undeva demobilizați.

ADVERTISEMENT

Să facem o simulare în mințile noastre, cei care îi cunoaștem pe Șumudică sau Dorinel Munteanu. Am spus că există două echipe conducător – antrenor pe care îi văd pentru Rapid. Era vorba de Dani Coman și Șumudică, în caz contrat Balaj cu Dorinel Munteanu.

Sunt singurii care au în CV-ul lor câștigarea campionatului, care știu despre ce este vorba și pot să reorganizeze clubul în vedere câștigării campionatului. Din nefericire, Balaj nu este compatibil cu Șumudică, dar sunt două grupuri.

ADVERTISEMENT

Nu are timp să forțeze cineva, trebuie să meargă pe poziții solide și cred că Balaj și Dorinel Munteanu sunt o opțiune pentru Rapid. Este clar că Gigi Becali va investi, plecarea lui Coman o să lase urme în echipă.

Echipa nu mai strălucește, echipa joacă pentru Coman, iar Coman le satisface susținerea din teren. Craiova nu a mai pierdut timp și a adus un câștigăr de campionat, CFR a schimbat toată linia și o să ridice iar pragmatismul câștigării punctelor”, a declarat fostul patron.

Marian Iancu DA DE PAMANT cu Daniel Niculae si Victor Angelescu | Ce spune de Dan Sucu

ADVERTISEMENT