Sport

Marius Șumudică, viitorul antrenor al Rapidului? „E varianta ideală”. În ce condiții continuă Lobonț

Marius Șumudică e considerat cea mai bună variantă pentru Rapid de Daniel Niculae. Ce trebuie să facă Bogdan Lobonț să rămână antrenor principal.
23.04.2024 | 17:14
Marius Sumudica viitorul antrenor al Rapidului E varianta ideala In ce conditii continua Lobont
Marius Șumudică ar putea să preia Rapidul din această vară. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a avut un discurs acid cu privire la dosarul „Pyro” în care este cercetat. Președintele Rapidului a vorbit despre viitorul băncii tehnice. Bogdan Lobonț sau Marius Șumudică?

Daniel Niculae îi dă speranțe lui Bogdan Lobonț, dar și lui Marius Șumudică: „Vom vedea dacă va continua în funcție de locul pe care ne vom clasa”

Daniel Niculae a vorbit despre situația lui Bogdan Lobonț, antrenor interimar până la finalul acestui sezon: „În funcție de locul pe care ne vom clasa vom vedea dacă vom continua sau nu cu Bogdan”.

ADVERTISEMENT

Niculae însă crede că Marius Șumudică e varianta ideală pentru Rapid: „Șumi e soluția cea mai bună pentru Rapid în momentul ăsta. E rapidist convins, are sânge vișiniu și sunt convins că am putea face treabă foarte bună”.

Bogdan Lobonț are la dispoziție cinci meciuri pentru a o duce pe Rapid în cupele europene. Rapid va juca cu Farul (deplasare), Universitatea Craiova (acasă), CFR Cluj (deplasare), Sepsi (deplasare) și FCSB (acasă).

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae e scandalizat de greșelile de arbitraj împotriva Rapidului la derby-ul cu FCSB: „Viciere de rezultat”

Daniel Niculae e convins că Rapid poate rata cupele europene din cauza greșelilor de arbitraj de la derby-ul cu FCSB„Golul eronat la Hasani și golul lor, când ne-au egalat și e clar că mingea a ieșit afară și apoi este penalty-ul din minutul 83.

Este viciere de rezultat indiferent ce mi-ar spune unii sau alții. Au fost greșeli grave împotriva noastră. Noi am jucat mai bine în prima repriză. Dacă ajungi la 3-1 și e validat golul lui Hasani cred că meciul e în mare parte jucat”, a mai spus oficialul giuleștenilor la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, Niculae crede că FCSB e pe drept pe primul loc: „Asta nu înseamnă că FCSB nu merită titlul de campioană. A dominat cap-coadă și nu există niciun dubiu în privința asta”.

Daniel Niculae și-a asumat la Rapid și rolul de director sportiv

Daniel Niculae a dezvăluit că Dan Șucu și Victor Angelescu i-au cerut să își asume rolul de director sportiv în acest final de sezon: „Mi s-a cerut să fiu zilnic să fiu lângă echipă până la finalul campionatului. Partea administrativă mai poate aștepta. Sportiv nu suntem bine.

ADVERTISEMENT

Trebuie să găsim soluții că mai sunt cinci meciuri și trebuie să termină pe primele trei locuri. Poate am greșit în iarnă când am spus că ne batem la campionat. S-au făcut investiții foarte mari dar omogenitatea se creează în timp”. 

ADVERTISEMENT