Sporturi

Bianca Andreescu – Sofia Kenin 6-3, 6-3 la Miami Open 2019! Cu cine joacă mai departe

22.03.2019 | 21:16
Bianca Andreescu  Sofia Kenin 63 63 la Miami Open 2019 Cu cine joaca mai departe

Partida Bianca Andreescu – Sofia Kenin s-a jucat în turul doi la Miami Open 2019, turneu dotat cu premii în valoare de peste nouă milioane de dolari. Tânăra jucătoare de doar 18 ani din Canada a venit la competiția din Florida, după ce săptămâna trecută a câștigat turneul de la Indian Wells, primul trofeu cucerit în carieră.


FINAL DE MECI: Andreescu – Kenin 6-3, 6-3. Jucătoare canadiană s-a calificat fără probleme după un meci care a durat o oră și 33 de minute. În turul trei, Bianca Andreescu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre nemțoaica Angelique Kerber și cehoaica Karolina Muchova.


Bianca Andreescu – Sofia Kenin se joacă acum la Miami Open 2019

Întâlnirea Bianca Andreescu – Sofia Kenin se joacă în acest momente la Miami Open 2019, întâlnirea contând pentru turul secund. Canadianca cu origini române vine după o calificare dramatică în fața Irinei-Camelia Begu. Jucătoarea din România a avut set, 5-1 în ce de-al doilea acti și minge de meci, dar Andreescu a reușit să revină și să întoarca soarta calificării.

Americanca Sofia Kenin este cap de serie numărul 32 la competiția din Florida și a fost direct acceptată în turul secund. Învingătoarea acestei partide ar putea da în turul trei peste nemțoaica Angelique Kerber, a opta favorită, dacă va trece de cehoiaca Karolina Muchova. Pentru Andreescu o întâlnire cu Kerber ar fi reeditarea finalei de săptămâna trecută de la Indian Wells.

Bianca Andreescu în timpul meciului cu irina Begu de la Miami Open 2019
Bianca Andreescu în timpul meciului cu irina Begu de la Miami Open 2019

Andreescu vrea să scrie istorie

La finalul meciului cu Irina Begu, Bianca Andreescu a declarat că își dorește să scrie istorie și să câștiuge și turneul de la Miami: “Am luptat cât am putut și sunt foarte mândră de mine și de cum m-am descurcat cu toată această situație. Cu cât e mai grea lupta, cu atât e mai dulce victoria. Am căpătat multă experiență astăzi, dar sper ca pe viitor să nu mai ajung să salvez minge de meci pentru a câștigat. Ar fi fantastic să câștig două turnee consecutiv”.

După revenirea fantastică din partida cu Irina Begu, presa internațională a scris la superlativ despre Bianca Andreescu. Bianca Andreescu şi Cori Gauff au reuşit reveniri miraculoase la Miami”, au titrat americanii de la Tennis World. “Bianca Andreescu a obţinut o victorie dramatică în primul tur la Miami în meciul cu Irina Begu, revenind de la 1-5 şi salvând o minge de meci”, sunt de părere cei de la WTA.