Life

Bianca Comănici, anunț surprinzător: „Părăsesc țara pentru iubitul meu”

Bianca Comănici, anunț surprinzător. Vedeta care a câștigat emisiunea Puterea Dragostei spune că va părăsi țara pentru iubitul ei.
07.08.2023 | 17:38
Bianca Comanici anunt surprinzator Parasesc tara pentru iubitul meu
Bianca Comănici, anunț surprinzător. Spune că părăsește țara. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Vedeta spune că a decis să plece din țară pentru iubitul ei.

Bianca Comănici, anunț surprinzător. Spune că părăsește țara

Deși spunea abia cu o lună în urmă pentru FANATIK că nu are iubit, iată că acum Bianca Comănici recunoaște nu numai că nu este singură, ci și că a luat o decizie surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Ea a spus că a decis să părăsească țara pentru iubitul ei. Desigur că acest lucru este foarte surprinzător pentru fanii câștigătoarei de la Puterea Dragostei.

„Părăsesc țara pentru iubitul meu”, a scris Bianca Comănici. Vedeta nu a dat alte explicații deocamdată. Ea a precizat că va vorbi mai mult despre subiect pe canalul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT

Alături de anunțul surprinzător scris pe rețelele de socializare, Bianca Comănici a postat și o poză alături de un tânăr. Acestuia i-a acoperit fața, dar cert este că el este iubitul ei, căruia vedeta îi stă în brațe la malul mării.

Rămâne de văzut ce este acest anunț al Biancăi Comănici și dacă doar se referă că va pleca o scurtă perioadă într-o vacanță într-o destinație dorită de iubitul ei sau chiar are planuri să se mute.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici spunea că nu are timp de iubit acum

Așa cum am precizat deja, Bianca Comănici spunea că nu are niciun iubit și nici nu ar avea timp de o relație. Ea spunea că este foarte concentrată pe proiectele sale din online și pe școală și nu are timp.

Chiar dacă spunea că vrea să fie singură și să se concentreze pe carieră, iată că lucrurile nu mai stau deloc așa pentru vedetă, care a decis acum să facă publică faptul că te iubește cu cineva.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi doresc iubit, vreau să stau singură, să mă concentrez pe carieră. Vreau liniște și nu mai vreau să dau apă la moară nimănui.

Sunt bine acum, am proiecte mai multe. Sunt cu școala, lucrez la site-ul de la Kanal D, nu am timp de iubiți”, a ținut să mai precizeze Bianca pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT