Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a primit o lovitură neașteptată. A pierdut procesul cu Nelson Mondialu

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a pierdut procesul cu Nelson Mondialu, tatăl fostului ei iubit. Vedeta e în stare de șoc.
07.07.2021 | 10:49
Bianca Comanici de la Puterea dragostei a primit o lovitura neasteptata A pierdut procesul cu Nelson Mondialu
Bianca Comănici de la Puterea dragostei a pierdut procesul cu Nelson Mondialu. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a primit o lovitură neașteptată din partea justiției. Fosta iubită a lui Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialu, a pierdut procesul cu tatăl acestuia.

Bianca s-a adresat autorităților după ce a fost denigrată în repetate rânduri în spațiul public de către Nelson. Judecătorii au avut o cu totul altă părere în această speță.

ADVERTISEMENT

Bruneta a împărtășit decizia cu fanii ei, o decizie care a lăsat-o cu gura căscată. Aceasta a spus că nu înțelege absolut nimic și nu își poate explica cum instanța nu consideră declarațiile făcute de Nelson la adresa ei drept calomnioase.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a pierdut procesul cu Nelson Mondialu

Biancăi nu i-a venit să creadă când a citit decizia și s-a consultat cu avocatul ei imediat. Acesta a confirmat cele văzute de ea.

ADVERTISEMENT

Dubla câștigătoare a reality-show-ului Puterea dragostei a mărturisit că l-a acționat în civil pe Nelson tocmai ca scandalul să nu ia amploare. Încă nu a primit motivarea sentinței și abia așteaptă să i se explice de ce Nelson a fost iertat.

„Am fost făcută în fel și chip, zi de zi, ore întregi, pentru că am trimis sute de filmări, ca să ajung în punctul în care eu trebuie să plătesc.

ADVERTISEMENT

Adică este perfect normal să ieși în mediul online și să faci de râs pe oricine vrei, la orice oră, oricând. Încă nu s-a spus motivul. Deci vă zic câți bani am dat eu. Deci eu am dat mult, destul…”, a declarat de-a dreptul stupefiată Bianca.

Bruneta trebuie să plătească suma de 4.800 de lei

„Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială.

ADVERTISEMENT

Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare…Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și… E perfect normal. Se acceptă”, se arată în decizia judecătorilor.

Nelson Mondialu a făcut o serie de declarații la adresa Biancăi Comănici, încă de când aceasta era concurentă la Puterea dragostei. După ce a a părăsit casa și s-a despărțit de Livian Pop, scandalul dintre cei doi a continuat.

Tânăra a vrut la un moment dat să cadă la înțelegere cu Nelson și i-a cerut respectuos să o lase în pace. Clujeanul nu s-a oprit și a continuat cu tot soiul de atacuri la adresa ei.

 

ADVERTISEMENT