Life

Bianca Comănici, în lacrimi. Fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei a reacționat dur față de Livian, chiar de ziua ei

10.09.2020 | 13:52
Bianca Comanici in lacrimi Fosta castigatoare de la Puterea Dragostei a reactionat dur fata de Livian chiar de ziua ei
Bianca Comănici, în lacrimi. Fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei a reacționat dur față de Livian, chiar de ziua ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei, sezonul doi, a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de Cornelia Ionescu, unde a reacționat dur față de Livian, fostul partener de viață, cu toate că mai are sentimente.

Frumoasa brunetă este supărată pe fostul partener de viață, mărturisind că a aflat despre despărțirea dintre ea și Livian din platoul unei emisiuni TV. Fosta concurentă de la Kanal D a izbucnit în lacrimi când a vorbit de relația pe care a avut-o cu fiul lui Nelson Mondialu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bianca Comănici are în continuare sentimente pentru fostul iubit, în ciuda faptului că acesta are o nouă relație și urmează să se întoarcă în casa Puterea Dragostei cât mai curând. Și nu singur, ci cu Florentina Nicol, actuala cucerire.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, supărată pe fostul iubit, Livian

„Am evitat să vorbesc despre subiectul acesta, nu pentru că nu am avut persoanele potrivite, au fost multe persoane lângă mine care și-ar dorit să mă deschid, însă nu pot. 

ADVERTISEMENT

Oricât aș vorbi tot rămân acolo cu gândul și mă întorc mereu la gândul ăla, dar simt că la un moment dat o să se termine. E cu regret acum”, a mărturisit fosta iubită a lui Livian la „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

Întrebată cum a reacționat când Livian a pus capăt relației cu Bianca Comănici, fosta câștigătoare de la Kanal D a povestit că a aflat de pe micile ecrane. Frumoasa brunetă a declarat că are momente când vorbește cu inima despre vechea relație, dar și perioade în care vorbește cu capul.

ADVERTISEMENT

Brunetei nu-i vine nici în clipa de față să creadă că nu mai formează un cuplu cu Livian, tânărul pe care l-a cunoscut în casa show-ului de la Kanal D. Din păcate, relația lor nu a rezistat după terminarea filmărilor de la sezonul doi, însă au reușit să rămână prieteni.

„Am aflat despre depărțire exact de la Wowbiz, iar atunci când a început să spună nu știam ce va spune și eram un pic confuză. Nu știam care era varianta lui pentru că ne certasem zilele acelea și nu mi-a răspuns.

ADVERTISEMENT

Îmi spunea că este totul ok, că nu este nicio problemă între noi. Eu tot insistam să îmi spună dacă are ceva pe suflet, dar îmi zicea că e bine. Am văzut că a venit la mine…”, a completat bruneta, vizibil emoționată de mărturisirea făcută.

Câștigătoarea primelor două sezoane „Puterea Dragostei” a mărturisit că-l iubește în continuare pe Livian, bărbatul existând în inima ei chiar și acum. Bianca Comănici regretă că a pierdut un om pe care l-ar fi iubit necondiționat.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Situația punctelor de penalizare disponibilă online. Șoferii își pot afla istoricul imediat
Situația punctelor de penalizare disponibilă online. Șoferii își pot afla istoricul imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei