Life

Bianca Drăgușanu a vorbit despre episodul cu Victor Slav prins drogat: „A dat în judecată Poliția și s-a dovedit”

26.05.2020 | 18:23
Bianca Dragusanu a vorbit despre episodul cu Victor Slav prins drogat A dat in judecata Politia si sa dovedit
Bianca Drăgușanu a vorbit despre episodul cu drogurile pe care l-a trăit Victor Slav anul trecut. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani nu este prima vedetă din România prinsă la volan sub influența drogurilor.

Bianca Drăgușanu a lămurit episodul prin care Victor Slav a trecut toamna trecută

Victor Slav a trecut printr-o experiență asemănătoare în urmă cu ceva timp, iar despre acel episod a vorbit acum Bianca Drăgușanu, dând noi amănunte din dosar.

ADVERTISEMENT

Unele personalități publice au avut de suferit în urma consumului de droguri, iar cel mai mediatizat caz din ultimul an este cel al lui Răzvan Ciobanu, mort într-un accident produs în timp ce se întorcea de la mare.

Victor Slav a fost depistat pozitiv la aparatul DrugTest în urmă cu mai multă vreme și atunci, ca acum în cazul Margăi, s-a creat o mare controversă, iar presa a folosit râuri de cerneală să relateze despre acel eveniment.

ADVERTISEMENT

„S-a dovedit, după analize de sânge, că în ziua respectivă nu a consumat”

Bianca Drăgușanu susține că fostul ei soț a dat în judecată Poliția și că se dovedise ulterior, în urma unor analize de sânge, că nu consumase nimic în ziua când fusese oprit de cei de la Rutieră, iar dosarul este în cercetare și acum.

„Victor a fost în aceeași problemă. A fost în presă, terfelit de toată lumea, că a consumat la volan substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit, după analize de sânge, făcute în ziua respectivă, că nu a consumat. Acum, se judecă cu organele respective care au dat comunicat și au făcut ce au făcut în presă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Antena 1.

„Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au comunicat atunci polițiștii.

ADVERTISEMENT

Victor Slav a fost prins presupus drogat la volan în toamna anului 2019.