Life

Bianca Drăgușanu, apariție de senzație prin oraș. De dragul frumuseții, e nevoită să poarte cagulă: „Sunt foarte inflamată și foarte vânătă”

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică, iar acum a decis să poarte cagulă timp de aproape trei luni. Cum au reacționat oamenii.
15.01.2024 | 13:55
Bianca Dragusanu aparitie de senzatie prin oras De dragul frumusetii e nevoita sa poarte cagula Sunt foarte inflamata si foarte vanata
Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu s-a ferit să recunoască niciodată faptul că a trecut de-a lungul timpului de mai multe ori pe la medicul estetician. Și anul acesta l-a început tot pe masa de operație, iar acum vedeta a hotărât să nu-și mai arate chipul.

Bianca Drăgușanu, apariție șocantă prin oraș. Vedeta va purta de acum cagulă

Bianca Drăgușanu a început anul cu schimbări majore. Nu numai că a hotărât că cel mai bine este să nu mai vorbească atât de mult despre viața sa personală, dar și în plan fizic face modificări.

ADVERTISEMENT

Vedeta, care nu s-a ascuns niciodată cu faptul că apelează la estetician ori de câte ori consideră că mai are ceva de îmbunătățit, nu mai este mulțumită cu aspectul său fizic și vrea să repare anumite greșeli. 

A început prin a-și topi acidul din buze, căci, deși a mai trecut prin această intervenție și în trecut, nu s-a putut abține și a continuat să-și injecteze, cu toate că medicii îi recomandau altceva.

ADVERTISEMENT

În plus, a hotărât să-și facă un lifting facial, iar în urmă cu cinci zile a avut loc intervenția. Acum, urmele operației se văd pe fața sa, iar Bianca Drăgușanu a decis că nu se poate afișa astfel în public.

În consecință, iubita lui Gabi Bădălău, va purta timp de două luni și jumătate cagulă. Iar în prima zi în care a ieșit așa pe stradă, a făcut furori și a stârnit numeroase reacții, după cum chiar ea a povestit pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

„Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă.

M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag”, a spus Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat oamenii când au văzut-o

Și chiar dacă nu arată așa cum sunt obișnuiți fanii, Bianca Drăgușanu are în continuare admiratori. Vedeta a intrat cu cagulă pe față într-o benzinărie, iar atunci când au văzut-o, oamenii au complimentat-o și chiar și-au dorit să facă poze cu ea.

„Deci o să vă povestesc ceva senzațional, am intrat în benzinărie să cumpăr o apă și să alimentez, am plătit și așa voi umbla următoarele două luni din viața mea, iar o doamnă de la casă mi-a zis: ‘Doamne, cât ești de frumoasă’.

Iar alte două persoane au făcut story cu mine așa. Mi s-a spus: ‘Ești super cool’. Și mi-am dat ochelarii jos să le arăt hematoamele pe care le am la ochi și au zis: ‘Stai liniștită, vei fi foarte frumoasă, dar uită-te la tine cât de mișto ești’. Adică e foarte cool, lansez un trend acum. Mi se pare cool să nu îți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea a vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”, a completat Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT