Life

Bianca Drăgușanu, de urgență la spital. Blondina a ajuns pe perfuzii după masa de Crăciun

Bianca Drăgușanu, pe mâna cadrelor medicale. Fosta asistentă TV a avut nevoie de tratament la scurt timp după sărbători.
29.12.2022 | 11:40
Bianca Dragusanu de urgenta la spital Blondina a ajuns pe perfuzii dupa masa de Craciun
Bianca Drăgușanu, pe mâna cadrelor medicale. Fosta asistentă TV a avut nevoie de tratament. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital. Frumoasa blondină a ajuns pe perfuzii după masa de Crăciun și a ales să se trateze la o clinică privată deținută de una dintre prietenele sale apropiate. Ce a pățit vedeta?

Bianca Drăgușanu, pe mâna cadrelor medicale. Fosta asistentă TV a avut nevoie de tratament

Bianca Drăgușanu este foarte atentă la felul în care arată, însă de sărbători nu a mai ținut cont de siluetă și a gustat din toate preparatele culinare tradiționale. Din păcate, mâncarea nu i-a priit și s-a ales cu o problemă medicală.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a făcut o alergie severă care i-a umflat fața. Acesta este motivul pentru care a mers de urgență la spital, unde s-a filmat cu perfuziile în mână, semn că a urmat un tratament pentru afecțiunea sa.

„Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare.

ADVERTISEMENT

A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată”, a spus o persoană apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.

Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate frecvente

Bianca Drăgușanu nu ajunge pentru prima oară pe mâna cadrelor medicale. Fosta soție a lui Alex Bodi a apărut foarte des pe social media cu perfuziile în mână din cauza oboselii, a stresului și a bolii de care suferă.

ADVERTISEMENT

Diabetul este afecțiunea care îi dă dureri de cap de o perioadă destul de lungă, motiv pentru care vedeta a renunțat definitiv la zahăr. Se pare că boala s-a declanșat pe sistem nervos.

Odată ce și-a făcut analizele, fosta prezentatoare de la Kanal D a aflat ce tratament trebuie să urmeze pentru tot restul vieții. În situațiile de criză blondina apelează la insulină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit la un moment dat că trebuie să fie foarte atentă la stres și să aibă o alimentație sănătoasă și echilibrată.

ADVERTISEMENT