Life

Bianca Drăgușanu, departe de România! Paradisul în care se răsfață iubita lui Bodi – Foto

11.08.2020 | 12:50
Bianca Dragusanu departe de Romania Paradisul in care se rasfata iubita lui Bodi  Foto
Bianca Drăgușanu, vacanță în sudul Franței. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu petrece momente de vis departe de România! Iubita afaceristului Alex Bodi a ales ca destinație Monte Carlo și a postat mai multe imagini de acolo pe contul ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu, vacanță în sudul Franței

Diva, ex-nevasta lui Victor Slav, gustă mâncărurile fine din Monaco și se învârte prin cele mai luxoase localuri, unele pe care muritorii de rând nu și le permit.

ADVERTISEMENT

Blondina a postat un clip cu ea în costum de baie dintr-un sat francez unde au proprietăți magnații familiei Rotschild, Villefranche-sur-Mer.

Bianca și-a etalat formele de invidiat pe Instagram în costumul cu animal print, sucind din nou mințile bărbaților.

ADVERTISEMENT

Relaxată și zâmbitoare, vedeta le-a dat bună dimineața fanilor ei de pe plaiurile din sudul Franței după ce postase un alt videoclip într-o piscină aproape de Mediterană, la apusul soarelui, chiar în Monte Carlo.

O vilă în Villefranche-sur-Mer depășește 2 milioane de euro

Nu a uitat nici de ținutele pe care le promovează, iar pe Instastory a postat imagini cu ea purtând mai multe rochii și costume prețioase.

ADVERTISEMENT

Fanii au înroșit, evident, butonul cu inimioară de pe Instagram, însă nu au putut comenta deoarece Drăgușanu și-a dezactivat secțiunea, cel mai probabil dorind să evite apariția haterilor care îi reamintesc la fiecare postare cât de operată e.

Zona în care s-a dus Bianca este una exclusivistă, vilele și localurile de acolo având niște sume colosale.

ADVERTISEMENT

Numai în comuna Villefranche-sur-Mer o vilă poate ajunge până la peste 2 milioane de euro, iar închirierea unui resort sapă lejer adânc în buzunar. Fără minim 5.000 de euro pentru 24 de ore nu prea ai ce căuta acolo, asta dacă vrei să trăiești paradisul pe pielea ta.

Bianca își permite acest lux căci face bani frumoși din hainele sale, dar și din reclamele de pe Instagram ori participarea la anumite evenimente. De asemenea, diva este imaginea mai multor produse de înfrumusețare, deci nici vorbă de lipsă de bani.

 

bianca drăgușanu
Bianca Drăgușanu, în paradisul din Monte Carlo. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT