Sporturi

Bianca Drăgușanu, drama din spatele zâmbetului perfect! A fost snopită în bătaie, dusă la spital aproape în comă. Trecutul zgomotos al vedetei

28.08.2020 | 19:28
Bianca Dragusanu drama din spatele zambetului perfect A fost snopita in bataie dusa la spital aproape in coma Trecutul zgomotos al vedetei
Bianca Drăgușanu, vacanță în sudul Franței. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai frumoase vedete din showbiz, este invidiată de multe femei pentru viața pe care o are, însă ca să ajungă aici a trecut prin multe.

Iubita lui Alex Bodi a avut o viață destul de agitată înainte să devină diva din zilele noastre. Ea a avut mai multe relații controversate cu diferiți bărbați din județul Gorj, ea fiind de loc din Călan, Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Trecutul zgomotos pe care puțini îl știu este că blonda a fost chiar la un pas de comă după ce a fost snopită în bătaie de fostul ei iubit, Coco Păun, care a lovit-o atât de rău încât aproape că a băgat-o în comă.

Bianca Drăgușanu, drama din spatele zâmbetului perfect

Deși viața ei amoroasă nu este nici acum perfectă, căci a avut episoade de violență inclusiv cu Alex Bodi, care în ultima vreme o plimbă numai pe la Monaco, pe Coasta de Azur și o duce doar cu avionul privat peste tot în lume.

ADVERTISEMENT

În trecut, pe când avea 22 ani și nu era la fel de curajoasă ca acum, fosta iubită a lui Botezatu și ex soția lui Victor Slav a avut o relație cu un interlop din Târgu Jiu, care o sechestra și o bătea până nu mai știa nici cum o cheamă. La un moment dat, unul dintre episoadele violente aproape că a băgat-o în comă pe blondă și a ajuns la spital cu răni grave.

Bianca Drăgușanu, alături de Coco Păun, la o petrecere, pe vremea când era tânără

Bianca Drăgușanu poartă și acum urmele violențelor din acea perioadă, deoarece picioarele sunt efectiv cu traumatisme care nu pot trece fără operații severe. Pentru a masca aceste urme de vânătăi, diva se dă cu fond de ten pe glezne.

ADVERTISEMENT

„ Ajunsese să nu se mai poată controla. Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele şi a ameninţat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare.”, spunea o sursă din anturajul vedetei pentru Libertatea.ro, în 2011.

Mărturiile dureroase ale blondei

„Mi-a rupt picioarele si m-a lovit in locul în care pe mine ma doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a intamplat asta. Am plecat de la el fara sa-i spun, m-a prins si s-a intamplat sa ma bata pe strada. M-am gandit ca singurul mod de a scapa de el era sa ma sinucid. Ma punea in genunchi, pentru ca spunea ca in fata lui ca eu sunt vinovata, ca l-am adus in stare sa ma loveasca. Ma ducea la manastiri, ma lasa acolo mai multe zile, le platea pe maicute sa ma ajute sa-mi revin (…) Aveam un cheag de sange de marimea unei paini.”, povestea Bianca Dragusanu, în 2013, la TV.

ADVERTISEMENT

O viață ca în filme alături de Bodi, după ce a învinețit-o

Bianca Drăgușanu este o femeie care cu siguranță poate duce multe, căci a trecut prin experiențe pe car alte femei nu le-ar fi suportat. Acum, ea postează imagini cu ea pe Instagram din cele mai exclusiviste locuri. În aceste locații de lux o duce Alex Bodi, care, la rândul său, i-a aplicat câteva corecții blondei.

Ultima ceartă dintre ei care a culminat cu divorțul după o lună de mariaj s-a lăsat cu fața vedetei plină de vânătăi.

„ Poza respectivă, care a fost ieri pe rețelele de socializare este făcută în 3 decembrie 2019. Noi urma să divorțăm pe 3 decembrie 2019, dar când trebuia să ne prezentăm la proces, la a doua înfățișare, ne-am împăcat înainte și ea venise după mine în Viena. Deci incidentul a avut loc anul trecut în Viena.

Da, într-adevăr, noi am avut o ceartă atunci în mașină. Eu o duceam la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci… da, într-adevăr am lovit-o. Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea pe tine cu pumnul că nu o să te repare nici cinci doctori, i-am zis-o clar. Și, într-adevăr, s-a învinețit”, spunea Alex Bodi la Antena Stars.

ADVERTISEMENT