Life

Bianca Drăgușanu, fără mască de protecție în aglomerația din mall. A fost surprinsă așa alături de Sofia, fiica ei cu Victor Slav

29.09.2020 | 14:40
Bianca Dragusanu fara masca de protectie in aglomeratia din mall A fost surprinsa asa alaturi de Sofia fiica ei cu Victor Slav
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă fără masca de protecție, când se afla într-un mall, fiind cel mai probabil vorba de un centru comercial din Capitală.

Vedeta era însoțită de fiica ei cu Victor Slav, pe care a celebrat-o recent într-o petrecere de milioane.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a marcat de curând și o nouă împăcare cu Alex Bodi. Blondina a dorit să le arate tuturor că lucurile s-au calmat în familia ei și cu ocazia aniversării Sofiei, fiica ei. La petrecerea foarte luxoasă a participat și Victor Slav, tatăl micuței.

Cum s-a filmat Bianca Drăgușanu în aglomerația din mall, alături de Sofia, fiica ei

Totodată, de câteva zile Bianca le-a arătat tuturor că s-a apropiat foarte tare de familia ei, odată cu petrecerea din weekend. Le-a arătat-o internauților inclusiv pe sora ei, Oana, cele două fiind felicitate și în prezent pentru cât de mult seamănă.

ADVERTISEMENT

Nu doar atât, pentru că de câteva zile fosta prezentatoare de la Kanal D le-a arătat că a “preluat-o” pe Sofia și cele două s-au distrat pe cinste. Vedeta a făcut mai multe plimbări cu mașina, fiind și în postura de șofer, nu doar de mămică grijulie.

Însă, momentele cu fiica ei se pare că au copleșit-o, din pricina faptului că blondina a uitat să își pună masca de protecție, atunci când a intrat în incinta centrului comercial ce pare să le fi fost și destinația. Bianca și-a răsfățat fiica cel mai probabil cu o sesiune de shopping.

ADVERTISEMENT

Clipele au fost total pe placul Sofiei, care împărtășește o pasiune pentru haine la fel ca mama ei celebră. Cu zâmbetul pe buze și toată o veselie, fetița ei cu Victor Slav a fost surprinsă când alerga prin mall.

Bianca Drăgușanu, fără mască de protecție în aglomerația din mall. A fost surprinsă așa alături de Sofia, fiica ei cu Victor Slav
Bianca Drăgușanu s-a echipat cu o mască de protecție prin mall, dar a purtat-o în mână și nu deasupra gurii și nasului cum recomandă medicii

Nici micuța nu a fost echipată de vedetă cu o mască de protecție, așa cum este indicat în această perioadă de pandemie să procedeze părinții în cazul copiilor, în spațiile închise. Blondina a așteptat până s-a îndreptat cu ajutorul scărilor rulante către magazinele de la un etaj superior al mall-ului.

ADVERTISEMENT

În imaginile publicate de Bianca pe InstaStory, fanii au mai putut vedea că ora pe care vedeta a ales-o pentru cumpărături era una destul de aglomerată. Mai mult, alte persoane din jurul ei purtau o astfel de mască deja atunci când trecuseră de punctul de verificare a temperaturii, localizat la fiecare intrare a marilor magazine.

ADVERTISEMENT