Life

Bianca Drăgușanu îi dă dreptate Danei Budeanu legat de parada de 1 Decembrie: ”Eu sunt fan”

Bianca Drăgușanu este pe aceeași lungime de undă cu Dana Budeanu legat de parada de Ziua Națională a României. Ce a declarat blondina.
28.11.2023 | 22:58
Bianca Dragusanu ii da dreptate Danei Budeanu legat de parada de 1 Decembrie Eu sunt fan
Bianca Drăgușanu este pe aceeași lungime de undă cu Dana Budeanu legat de parada de Ziua Națională a României. Ce a declarat blondina. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îi dă dreptate Danei Budeanu legat de parada de 1 Decembrie. Iubita lui Gabi Bădălău spune că este unul dintre fanii stilistei care mereu este sinceră, asumată și dă cărțile pe față, în special în politică.

Bianca Drăgușanu este pe aceeași lungime de undă cu Dana Budeanu legat de parada de Ziua Națională a României. Ce a declarat blondina

Bianca Drăgușanu este pe aceeași lungime de undă cu Dana Budeanu legat de parada de Ziua Națională a României. Ce a declarat blondina după ce a petrecut ore bune în traficul din Capitală în dimineața zilei de marți, 28 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie fosta prezentatoare de la Kanal D a răbufnit, fiind de părere că evenimentul nu aduce nimic bun în condițiile în care țara are foarte multe lipsuri. Multe dintre acestea au legătură cu infrastructura și sistemul sanitar.

„Am și o nelămurire. Să-mi spună și mie cineva ce aduc bun paradele. Ok, parada de 1 Decembrie, suntem români, mamă ce autostrăzi avem, mamă ce locuri de parcare etc. 
Parada ca parada, încă nu e 1 Decembrie, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă?

ADVERTISEMENT

Ați văzut ce trafic e în București? Frate, deci abia aștept să vină alegerile, eu, care nu am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maxim. Nu a existat unu care să facă ceva pentru țara asta, unu care a fost ales și a lăsat ceva bun în urma lui.  

Nu știu, eu sunt fan Dana Budeanu, iar tot ce zice femeia asta asumată, jur că are dreptate”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe Instagram. Iubita lui Gabi Bădălău a vorbit și de mândria de țară.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu vrea să lanseze o campanie

„Trăim într-o țară în care numai să fii români nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Pentru ce?! Pentru ce aveți nevoie de pregătiri de paradă? Ce vreți să ne arătați?

Cum stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai votat o dată? Pentru ce?”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu care vrea să lanseze o campanie în rândul românilor care o urmăresc în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Victor Slav este de părere că parada nu aduce niciun beneficiu cetățenilor cărora le cere să îi trimită filmări adresate celor care se implică direct în organizarea evenimentului. Ulterior, blondina le va reposta pe pagina sa, dacă oamenii îi dau tag.

În felul acesta Bianca Drăgușanu speră să fie băgată în seamă legat de neplăcerile pe care le întâlnește în traficul din București și în general, în țară. Vedeta s-a arătat foarte deranjată că a stat bară la bară mai bine de 3 ore.

ADVERTISEMENT