Life

Moment emoționant la Parada Militară de 1 decembrie. Un soldat și-a cerut în căsătorie iubita VIDEO

Un moment emoționant a avut loc chiar joi, 1 decembrie, la Parada Militară de Ziua Națională a României. Un soldat și-a cerut în căsătorie iubita, în fața tuturor.
01.12.2022 | 21:08
Moment emotionant la Parada Militara de 1 decembrie Un soldat sia cerut in casatorie iubita VIDEO
Un soldat și-a cerut în căsătorie iubita chiar la parada de 1 decembrie. Sursă foto: captură Portal Sm / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un eveniment neașteptat a avut loc joi, chiar în timpul Paradei Militare de 1 decembrie, dedicată Zilei Naționale a României.

Un soldat și-a cerut în căsătorie iubita chiar înainte de Ziua Națională a României

Un soldat a decis să își ia inima în dinți și să își ceară în căsătorie iubita, iar momentul a fost unul inedit.

ADVERTISEMENT

Protagonistul evenimentului a fost Andrei Pop, soldat al Batalionului 52 Geniu Tisa, iar totul s-a întâmplat în centrul municipiului Satu Mare, înainte ca manifestările pentru ziua de 1 decembrie să înceapă.

Acesta s-a pus în genunchi în fața iubitei sale, iar toți cei prezenți, fără să își dea seama, au fost martori la o cere în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Evident, iubita soldatului, Paula Petric, a fost impresionată de momentul ales de aceasta și a spus, evident, un ”DA!” cât se poate de hotărât.

O filmare cu cei doi a fost făcută publică pe internet, iar nu puțini sunt cei care i-au felicitat, notează portalsm.ro.

ADVERTISEMENT

Iar evenimentul nu este unul singular. În ultimii ani, tot mai mulți soldați, dar și militari au preferat să își ceară în căsătorie iubitele într-un astfel de moment.

Cereri în căsătorie memorabile în România

Spre exemplu, în 2017, un militar din Oradea și-a cerut în căsătorie iubita tot de Ziua Națională a României, chiar în timpul festivităților organizate atunci în Parcul 1 Decembrie din oraș.

ADVERTISEMENT

Și atunci, mireasa a fost emoționată și a spus ”da”, fără rețineri.

Un caz similar am mai putut vedea și în 2016, în timpul festivităților pentru Ziua Marinei Militare, din data de 15 august. Atunci, un militar al Forțelor Navele Române și-a cerut în căsătorie iubita.

Tânăra a fost cât de emoționată și a început să plângă, iar întreg evenimentul a avut loc chiar lângă faleza Cazinoului Constanța.

Și o tânără jurnalistă a ajuns să fie cerută în căsătorie de unul dintre directorii festivalului Untold, într-un cadru inedit.

Este vorba despre Roxana Hulpe, care a fost surprinsă de Bogdan Rădulescu. Jurnalista a acceptat pe loc cererea în căsătorie fără a sta pe gânduri.

ADVERTISEMENT