Life

Bianca Drăgușanu, în piscină, cu noul iubit? Blonda se distrează în Dubai în lux

28.12.2020 | 08:07
Bianca Dragusanu in piscina cu noul iubit Blonda se distreaza in Dubai in lux
Bianca Drăgușanu, în piscină, cu noul iubit? Blonda se distrează în Dubai în lux Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu apare în piscină, alături de un posibil nou iubit. Frumoasa blondă se distrează pe cinste în Dubai, înconjurată de lux, lângă prietena sa, Ramona Gabor, dar și în compania unui bărbat misterios.

Crăciunul a prins-o pe fosta asistentă TV în București și a fost sărbătorit împreună cu prietenii și oamenii dragi ai vedetei. Se pare că Bianca vrea să scape de frig în noaptea de Revelion și a dat o fugă în Dubai.

ADVERTISEMENT

Nu este prima apariție recentă într-o asemenea companie pentru fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi. În ultimele zile, acesta s-a mai afișat în brațele unui bărbat și a distribuit mesaje în care îi urează „bună dimineața” unei iubiri misterioase.

Bianca Drăgușanu, în piscină, cu noul iubit? Blonda se distrează în Dubai în lux

Blonda a postat un filmuleț pe Tiktok în care prezintă, cu vădită intenție, că nu se relaxează singură în piscină. Vedeta îl arată pe bărbatul de compania căruia se bucură.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta asistentă TV are parte de zile pline de activități plăcute în orașul din Emiratele Arabe Unite, alături de buna sa prietenă, Ramona Gabor. Cele două femei au mers la restaurant și s-au delectat cu preparate deosebite.

Nu au lipsit nici reprizele de shopping, pentru a se pregăti cum se cuvine pentru noaptea dintre ani. Vedetele și-au făcut toate poftele în magazinele din Dubai.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca pare că se simte mai bine ca niciodată. Este înconjurată de prieteni și are parte de zile pline de activitățile ei preferate, întâlniri cu prietenii, cumpărături, mers la sală sau la atelierul de creație și timp petrecut în compania fiicei ei.

Totuși, în ultima vreme blondina transmite mesaje care par să fie direcționate către un nou iubit și a apărut de mai multe ori în compania unui bărbat a cărui identitate este necunoscută. Înainte de Crăciun, ea declarase la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV că nu are o relație.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față nu am timp să-mi fac un iubit, vin sărbătorile, deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit, și sunt foarte ocupată, sunt foarte bine. În momentul de față consider că n-am nevoie neapărat de o relație pansament, pentru că probabil așa ar părea”, a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT