Life

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție la buze după ce și le-a micșorat. Ce și-a făcut de data aceasta

Bianca Drăgușanu este într-o continuă transformare. Vedeta pare să se schimbe complet în acest an. Recent, își micșorase buzele, însă intervențiile estetice nu s-au oprit.
12.02.2022 | 16:30
Bianca Dragusanu o noua interventie la buze dupa ce si lea micsorat Ce sia facut de data aceasta
Bianca Drăgușanu, vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a început anul în forță! Fosta asistentă de televiziune s-a săturat să aibă buzele prea mari, asta deoarece tot mai multe tinere vor să arate ca ea.

Blondina și-a obișnuit fanii cu reinventările sale o dată la câteva luni. Decizia pe care a luat-o, renunțând la buzele care au făcut-o celebră i-a surprins pe toți.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare tv a vorbit despre schimbările din viața sa, apelând recent și la o intervenție la nivelul ochilor.

Bianca Drăgușanu își remodelează buzele după ce și le-a micșorat

Invitată săptămâna aceasta la Teo Show, Bianca a spus că s-a săturat să mai aibă buzele mari. Chiar ea a mărturisit despre buzele ei că arătau ca un ”bot de rață”, amuzându-se pe seama unor imagini mai vechi pe care le-a văzut cu ea la televizor.

ADVERTISEMENT

Bianca a ajuns din nou la o clinică estetică, tot pentru ajustarea buzelor. Drăgușanca a urmat de data aceasta un proces de remodelare, necesar în urma intervenției de micșorare.

Fosta soție a lui Victor Slav a vrut să se separe de botox, după mai bine de 15 ani de injectat acid hialuronic în buze. Toate aceste intervenții au costat mii sau poate chiar zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

„Am zis că voi face niște injectări care să nu răsfrângă buza. Aveam prea multă substanță. Buza de jos se răsfrângea. Buzele sunt mai mici acum. Acum două-trei săptămâni s-a întâmplat. Efectul e în câteva ore. Eu nu mai vreau să fiu așa cum eram”, a spus Bianca zilele trecute la Kanal D.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție la buze. Foto: Instagram

Intervenție și la ochi

Vedeta și-a pus și niște fire care să îi ridice ochii, creându-se efectul de ochi de vulpiță (foxy eyes). Procedura făcută la Cluj nu a fost una deloc dureroasă, conform propriilor sale declarații.

ADVERTISEMENT

„Am pus niște fire ca să îmi ridice ochii. Creează un efect ușor de lifting. Poți apela la mai multe fire, dar nu ține loc de blefaroplastie”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete feminine din România. S-a remarcat în urmă cu mai bine de 13 ani ca fotomodel, având o relație de iubire cu Cătălin Botezatu.

De altfel, de fiecare dată când se gândește la începuturile sale, Bianca îi este recunoscătoare lui Bote, omul care a lansat-o cu adevărat.

ADVERTISEMENT