Life

Bianca Drăgușanu, întâlnire nocturnă cu fosta soție a lui Bodi, cea pe care afaceristul a obligat-o să facă prostituție

25.11.2020 | 17:44
Bianca Dragusanu intalnire nocturna cu fosta sotie a lui Bodi cea pe care afaceristul a obligato sa faca prostitutie
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi și totodată cea care l-a denunțat la DIICOT pentru că obligat-o să practice prostituția în Germania, s-au întâlnit, au luat masa împreună și au făcut dovada publică.

Bianca Drăgușanu, revedere emoționantă cu Iulia, ex partenera de viață a lui Bodi

Este cunoscut faptul că blonda și fosta soție a afaceristului sunt în relații foarte bune, chiar dacă în trecut au fost rivale, iar Alex Bodi o părăsea pe una și se împăca cu fosta și tot așa.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, cele două femei au căzut la pace, iar de doi ani merg împreună la cumpărături, la masă, iar fetițele lor sunt foarte bune prietene.

Iulia apare pe la majoritatea petrecerilor de pe litoral
Iulia a apărut pe la majoritatea petrecerilor de pe litoral unde Alex Bodi și Bianca Drăgușanu erau prezenți

Un moment sensibil pentru cele două mame a fost când Sofia și Selena s-au revăzut după o perioadă lungă, iar momentul a fost filmat de Bianca și Iulia. Micuțele nu-și mai încăpeau în piele de fericire și își spuneau una alteia cât de mult i-a lipsit, semn că micuțele au fost o perioadă despărțite.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, perioada aceasta este cea în care Alex Bodi a fost ridicat de mascați, dar și pentru că afaceristul și fosta prezentatoare tv deja se despărțiseră.

Iulia trăia de pe urma lui Alex Bodi

Sursele FANATIK spun că Bianca o ajută cum poate pe Iulia, care a rămas fără nicio resursă financiară, dat fiind faptul că fosta soție denunțătoare a lui Alex Bodi trăia din veniturile acestuia și doar de curând a terminat un curs de make-up artist.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Mediaș a fost săltat de DIICOT într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane, trafic de droguri, trafic de minori. În urma plasării acestuia în arest, Bianca Drăgușanu a menționat doar că speră să fie nevinovat.

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT