ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu, noi declarații în mediul online. Sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel?

Autor: Raluca Ilie | 04.12.2020 | 15:46
Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu, noi declarații în mediul online. Sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel?
Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu, noi declarații în mediul online. Sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel? Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu și milionarul Cengiz Şıklaroğlu par să aibă o relație serioasă și sunt dornici să ducă relația la un alt nivel, nesfiindu-se să își declare sentimentele public.

ADVERTISEMENT

Cei doi par din ce în ce mai apropiați, iar blondina a postat recent pe internet un cadou surprinzător din partea turcului milionar. Bianca s-a filmat chiar în timp ce „proba” trei pistoale primite de la Cengiz Şıklaroğlu.

În plus, cei doi și-au dat tag de mai multe ori în filmulețele și fotografiile postate pe rețelele de socializare, semn că între ei este o relația foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu duc relația la un alt nivel

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu face furori în mediul online, iar cei doi par să fie din ce în ce mai apropiați. Fosta soție a lui Alex Bodi a postat la Instastories un filmuleț în care flirtează evident cu milionarul turc.

Bianca Drăgușanu îi face cu ochiul lui Cengiz Şıklaroğlu, l-a și etichetat în imagini și chiar a postat un mesaj romantic, des întâlnit în mediul online: ,,Baby, I am lost (n.r.: Iubitule, sunt pierdută)!”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cengiz Şıklaroğlu a distribuit postarea la rândul lui și i-a dat o replică pe măsură blondinei.

,,I’m waiting (n.r.: Eu aștept)”, a răspuns bărbatul.

Deși fanii vedetei sunt foarte curioși de cum vor evolua lucrurile între ea și milionarul turc, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că are de gând să își țină viața privată departe de ochii presei, dovadă fiind mesajele sale de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

,,Trei lucruri pe care să le ții pentru tine: câștigurile, viața amoroasă și următoarea mișcare”, a spui blondina.

Relația Biancăi cu afaceristul Alex Bodi a stârnit controverse, cei doi făcând furori cu scandalurile și discuțiile aprinse în care au fost implicați, blondinea fiind adesea agresată de fostul partener. În prezent, se pare că Bianca este pregătită să înceapă un nou capitol al vieții ei, atât din punct de vedere sentimental, cât și din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!