Life

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, din nou pe mâna medicilor

10.08.2020 | 16:43
Bianca Pop fosta ispita de la Insula Iubirii din nou pe mana medicilor
Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, din nou pe mâna medicilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Pop a ajuns din nou în spital, semn că se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” de la Antena 1 a postat un scurt filmuleț, dar de impact pe o rețea de socializare unde le-a transmis fanilor, cu ochii în lacrimi, un mesaj.

Frumoasa brunetă a mărturisit cu vocea tremurată că tocmai a terminat perfuzia, nemaiputând spune altceva din cauza faptului că a pufnit-o plânsul. Bianca Pop trece prin momente cumplite după ce în ultima perioadă a avut parte numai de neplăceri.

ADVERTISEMENT

„Acum am terminat perfuzia”, spune focoasa vedetă cu vocea gâtuită de lacrimi, în videoclipul scurt postat pe contul său de socializare.

Fosta ispită de la Insula Iubirii, Bianca Pop, din nou la spital

Aceasta se pare că este internată într-o clinică privată din Capitală aflându-se sub atenta observație a doctorului Stan Vitalie. Medicul este unul dintre cei mai buni specialiști în chirurgie estetică, oare focoasa brunetă să-și fi făcut o nouă intervenție?

ADVERTISEMENT

Bianca Pop apare pe patul de spital îmbrăcată cu haine de stradă, nu în halat, așa cum se cere la spital, semn că nu va rămâne internată peste noapte, ci va sta numai câteva ore. Nu este prima oară când vedeta de la Antena 1 ajunge pe mâna medicilor, recent mergând de urgență la spital după ce a fost surprinsă cu Marian Aliuță.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost prinsă recent într-un scandal în care a fost implicat fotbalistul, bruneta fiind surprinsă intrând la braț într-un hotel cu acesta. Bianca Pop a susținut că n-a știut nicio secundă că Marian Aliuță este însurat.

ADVERTISEMENT

„Suntem prieteni foarte buni (râde). Și imaginile vorbesc. Eu așa fac cu prietenii mei (n.r. se sărută), sunt mai nebună, mai vulcanică, mai periculoasă. (..) Am mâncat, mi-a fost rău și m-am murdărit, de aia m-am schimbat de haine.

Am comandat ceva de mâncare, chiar dacă știu să gătesc. Dar mie îmi place să fiu servită. Femeile nu plătesc. O femeie care se respectă, mai ales”, a mărturisit frumoasa brunetă în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop a povestit că în momentul în care a văzut pozele făcute de paparazzi i s-a făcut rău și a fost tratată cu perfuzii într-un spital din București. Atunci bruneta și-a cerut scuze și a declarat că se simte prost pentru că are respect pentru Marian Aliuță pe care îl consideră prieten.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: