ADVERTISEMENT
Life

Bianca Pop, violată, drogată și cu contul de Instagram spart. Declarații șocante făcute de fosta ispită de la Insula iubirii

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 12:59
Bianca Pop, violată, drogată și cu contul de Instagram spart. Declarații șocante făcute de fosta ispită de la Insula iubirii
Bianca Pop susține că a fost violată. Sursa foto: Instagram

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii a declarat că a fost violată și drogată, iar după ce a trecut prin momente de coșmar, a rămas și fără contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop susține că a fost violată și drogată

Controversata vedetă care s-a lăudat în toate părțile că ea este șefa mafiei din România și că fără câteva mii de euro nu iese din casă s-a plâns acum fanilor ei că a fost abuzată sexual și a aflat apoi că i s-au pus droguri într-un pahar, la discotecă.

Fosta ispită a fost dusă de urgență la spital ieri, aceasta acuzând că a fost violată. Astăzi, bruneta originară din Tășnad, județul Satu Mare, revine cu noi explicații, în drum spre INML.

ADVERTISEMENT

„Am atacuri de panică și plec la IML să fac analize, pentru că, pe lângă că am fost și drogată mult, mi-a pus și ceva în pahar. Am aflat aseară”, a mărturisit Bianca Pop pentru spynews.ro.

„Mergem la IML să vedem ce s-a întâmplat”

„Am avut și eu timp să-mi fac din nou Instagram. Vreau să vă spun că sunt la Secția 7 de Poliție pentru a da niște declarații pe care nu am reușit să le dau ieri și de aici mergem la IML ca să vedem ce s-a întâmplat, ce fel de substanțe au fost și să continuăm cu plângerile”, a adăugat bruneta.

ADVERTISEMENT

Popularitatea Biancăi Pop a explodat în urma participării la Insula iubirii, însă declarația pentru care o cunoaște cu adevărat toată lumea este aceea potrivit căreia nu iese din casă fără cel puțin 1.000 de euro, altfel s-ar simți săracă.

Bianca a fost implicată în mai multe scandaluri, iar presa a scris că a avut relații cu bărbați cunoscuți din toate domeniile, inclusiv cu fotbalistul Marian Aliuță. În urmă cu aproximativ un an, sătmăreanca a declarat că se afla într-o relație cu Ciprian Pian, fratele interlopului ucis anul acesta, Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Ultimul scandal în care a apărut Bianca Pop a fost la Acces direct, în urmă cu câteva luni, unde s-a certat cu Naba, fostă concurentă de la Bravo, ai stil, din cauza comentariilor făcute în mediul online. În emisiunea de la Antena 1, Naba a atras atenția că Bianca se droghează cam mult.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!