Life

Copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle ar putea avea probleme în viitor. Avertismentul unui expert regal: “O bombă cu ceas”

De ce copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle ar putea avea probleme în viitor. Un expert regal a lansat un avertisment important.
26.04.2024 | 11:35
Copiii printului Harry si ai lui Meghan Markle ar putea avea probleme in viitor Avertismentul unui expert regal O bomba cu ceas
Ce s-ar putea întâmpla în viitor cu copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle. Sursa foto: YouTube, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle ar putea avea probleme în viitor. De ce viața în SUA i-ar putea afecta pe cei doi prinți? Un expert regal a explicat motivul.

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle se pot confrunta cu probleme în viitor. Un expert regal avertizează

Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din 2018, iar din 2020 au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în SUA. Cei doi trăiesc în California împreună cu copiii lor, Archie, în vârstă de aproape 5 ani, și Lilibet, care va împlini 3 ani în această vară.

ADVERTISEMENT

Tom Quinn, un expert regal, a vorbit despre situația prinților Archie și Lilibet. Acesta a spus că viitorul celor doi în SUA nu va fi unul ușor. Mai exact, aceștia ar putea întâmpina probleme în încercarea de a-și găsi rostul în viață.

Specialistul este de părere că cei doi copii ai Ducilor de Sussex riscă să fie uitați atunci când vor crește. Acest lucru se va întâmpla mai ales dacă nu se vor implica în proiecte caritabile.

ADVERTISEMENT

Americanii nu au o părere foarte bună despre cei care cresc cu anumite privilegii, potrivit lui Tom Quin. Acesta ar putea fi un obstacol în viitor pentru copiii cuplului regal.

“Există o bombă cu ceas care stă să explodeze în viața lui Archie și a lui Lilibet, având în vedere că sunt niște semi-regali în America.

ADVERTISEMENT

E posibil să existe ceva interes în ceea ce îi privește, dar cel mai probabil e că nu va dura mult, având în vedere că ei cresc într-o țară care admiră persoanele îmbogățite peste noapte și îi taxează pe cei născuți în puf, mai ales dacă nu depun efort în implicarea lor în niște proiecte caritabile, a declarat expertul regal pentru The Mirrror.

Prinții Archie și Lilibet ar putea fi afectați de viața în SUA

În plus, Tom Quinn a mai spus că prinții Archie și Lilibet ar fi putut avea un viitor mai bun dacă părinții lor ar fi decis să rămână în Marea Britanie. Lucrurile ar fi fost diferite pentru cei doi, întrucât ar fi avut sarcini în calitate de membri ai familiei regale. Acum, însă, ar putea întâmpina obstacole.

ADVERTISEMENT

Avantajul de-a fi pe jumătate regali în SUA va fi depășit complet de numărul impresionat de greutăți cu care se vor confrunta Archie și Lilibet în încercarea lor de a-și găsi menirea la maturitate. Vor fi ca niște copii de celebrități, care vor avea surpriza de-a se trezi uitați de toată lumea când vor fi adulți. 

Viitorul pe care l-ar fi putut avea ca adevărați membri ai familiei regale a fost smuls, iar Archie și Lillibet ar putea ajunge să trăiască din bogăția și faima părinților lor și să facă foarte puțin în ceea ce privește munca”, a mai precizat expertul.

Prințul Harry va reveni în Marea Britanie pe 8 mai. Cel mai probabil, acesta va veni singur, fără Meghan Markle. De când cei doi trăiesc în SUA, fosta actriță a venit în Marea Britanie doar foarte rar. A fost prezentă și la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT