Life

Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici

Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an nu e departe de România și îți promite o vacanță perfectă.
26.04.2024 | 11:49
Insula din Europa unde te bucuri de soare si vreme buna 320 de zile pe an E la doua ore de Romania si poti avea o vacanta de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an există într-adevăr. Iar avantajul este că se află la doar două ore de România și îți poate asigura o vacanță de vis.

Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an

Toată lumea își dorește o vacanță de reușită. Chiar și așa, unele destinații pot fi destul de scumpe. Există însă locuri superbe și în Europa, deloc departe de casă. Astfel, avem de unde alege dacă vrem o experiență fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să te bucuri de soare și să scapi de teama că vacanța ta va fi ruinată de ploaie, atunci alege această destinație. Este vorba despre o insulă destul accesibilă, aflată la doar două ore de zbor de România.

Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an este chiar Cipru. Ai auzit sigur de ea, dar poate nu ai știut anumite detalii. Spre exemplu, sunt șanse foarte mici să prinzi ploi aici, ori alte furtuni sau alte fenomene extreme.

ADVERTISEMENT

De altfel în ultimii ani, Cipru a devenit destinația adorată de mulți români. În primul rând zborul nu durează mult, iar mai mereu e cald aici. În lunile de iarnă temperaturile nu scad sub 17 grade, spre exemplu.

Cât costă un sejur de 7 nopți în Cipru

Cipru nu este afectat de războiul din Israel și de asemenea, securitatea din jurul insulei a fost sporită în ultima vreme. Astfel, insula rămâne o destinație accesibilă, dar și sigură pentru cei interesați.

ADVERTISEMENT

Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an poate fi alegerea perfectă pentru oricine. Fie că vorbim despre minivacanța de Paște, ori vacanța de vară sau de toamnă, poți merge aici fără să te temi de vremea rea.

Și chiar recent, o agenție de turism a anunțat că lansează zboruri directe către Cipru, de tip charter. Astfel, din 7 iunie și până pe 27 septembrie, românii pot zbura cu aeronave noi ale companiei AnimaWings și se pot bucura de un sejur de vis.

ADVERTISEMENT

O vacanță care include șapte nopți de cazare, dar și transportul asigurat costă undeva pe la 400 de euro. Un preț destul de accesibil, dacă ar fi să facem o comparație cu cele de pe litoralul românesc sau alte țări de pe continent.

ADVERTISEMENT