Life

Bianca Rus a dat de belea! A spart tot ce-a văzut în calea ei

Bianca Rus a făcut-o lată de Anul Nou! Ceea ce trebuia să fie o distracție pe cinste s-a transformat într-o pagubă de mii de euro!
17.01.2024 | 18:38
Bianca Rus a dat de belea A spart tot cea vazut in calea ei
Bianca Rus a dat de belea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Este mereu amuzată și veșnic cu zâmbetul pe buze, însă a început anul cu o datorie de mii de euro chiar la fratele său! Deși voia să destindă atmosfera, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Bianca Rus a comis-o grav! Totul s-a întâmplat chiar de față cu întreaga ei familie!

Bianca Rus i-a distrus mașina fratelui chiar de Revelion!

Se spune că așa cum îți începi prima zi a anului așa vor fi și următoarele 12 luni, însă Bianca Rus speră din toată inima să nu fie adevărată superstiția! Nu de altă, însă cântăreața a intrat în noul an cu o datorie de câteva mii de euro.

ADVERTISEMENT

Culmea, artista îi este datoare propriului frate! Cum s-a întâmplat una ca asta chiar în noaptea din ani? Ei bine, haideți să vă povestim, pas cu pas! Credeți-ne pe cuvânt, povestea face toți banii!

Știm deja ca Bia și familia sa au o relație aparte, iar anul acesta cântăreața a ales să facă sărbătorile alături de cei dragi, în orașul natal. Toate bune și frumoase până aici! La miezul nopții însă, toți membrii familiei au început să tragă cu artificii.

ADVERTISEMENT

”Noi am făcut concurență cu petardele din oraș, dar noi le-am controlat singuri”, explică Bianca Rus, în exclusivitate pentru FANATIK. Și fix aici a intervenit problema! Pentru că fiecare a tras cu petarde de capul său, haotic și fără un plan organizat, nenorocirea s-s produs!

Bianca Rus a tras cu artificii fix în bolidul de lux al fratelui său! Entuziasmată peste măsură, cântăreața n-a mai văzut nimic în fața ochilor, a lansat artificiile fără să mai țină cont de spațiul disponibil până i-a distrus mașina fratelui ei!

ADVERTISEMENT

”Am spart geamurile”

”Am tras la artificii de am spart geamurile de la Mercedesul fratelui meu”, recunoaște supărată vedeta. Chiar dacă geamurile mașinii i-au fost sparte, fratele Biancăi nu s-a supărat pe aceasta, pare-se. Motivul? Și mai halucinant!

Cântăreața a dezvăluit că și fratele său i-a spart cândva parbrizul, deci cumva sunt ”chit”, după cum afirmă chiar Bianca. Să fie oare vorba despre o karmă în famila Rus? Asta nu știm! Cert este că acum cei doi frați și-au ”plătit” datoriile unu altuia, iar Bianca a scăpat fără prea multe mustrări, chiar și după paguba creată în seara dintre ani.

ADVERTISEMENT

Bianca Rus, buchete cu sute de euro în ele pentru mama sa

Există însă și motive de bucurie în familia vedetei! De curând, interpreta și-a sărbătorit mama și cum altfel dacă nu cu lux și opulență. ”Am sărbătorit-o pe mami în felul ei, pentru că a refuzat localuri, alături de fratele meu, tati, fratele mamei cu băiatul lui.

A început în forță anul! I-am propus N variante eu și fratele meu, tati i-a propus să sărbătorim în Dubai, Budapesta, dar a refuzat pentru a sărbători prin muncă, alături de angajații ei, pentru că așa se simte mereu tânără”, explică vedeta.

Cum era de așteptat, și cadourile pentru mama Biancăi Rus au fost unele la nivelul așteptărilor! ”Cadourile pe măsură, exact ce își dorea, nu că nu ar avea inele cu diamante, dar și-a dorit un inel plin din aur și un cesuleț modest, dar de efect! A primit și buchete de flori care au fost creațiile mele personale! Și să fie mai pompoasă treaba, m-am gândit să plantez niște euroi de care tare s-a bucurat!

Mai mult, m-am gândit și în buchetul confecționat de mine pentru fratele meu am pus niste dolărei și mirarea ei a fost: ‘Numai atat?’. Am savurat momentul, a fost un deliciu când a continuat să mai caute și restul”, povestește, încântată, Bia.

Corn în loc de tort, la petrecerea de 5 stele

Pe lângă buchetele în care Bianca Rus a așezat bancnote pentru mama sa, la petrecerea cu ștaif, tortul a fost înlocuit cu un… corn! Evident, un corn gigantic, pe măsura petrecerii.

”Tortul la vârsta ei l-a refuzat, dar s-a bucurat de cornul gigant confecționat special pentru ea! Trendul acesta văd ca a avut succes! Gemurile fine din producția noastră de afini, zmeură s-au îmbinat la perfecție cu cornul gigant.

Nu ne-au lipsit nici șuncile, friptanele, dar cornul a avut succes! Chiar și acum, încă mai sărbătorim ziua mamei! De data aceasta, ne îndreptăm la un local de fițe! Nu de alta, că am putea merge și pe Lună, dar maine avem control”, încheie Bianca Rus.

ADVERTISEMENT