Life

Bie Adam și mama ei, scandal la America Express: “Să le arunci!”

Bie Adam și mama ei s-au certat la America Express. Cele două au avut opinii diferite la finalul unei probe și de acolo a pornit totul.
20.02.2023 | 08:26
Bie Adam si mama ei scandal la America Express Sa le arunci
Bie Adam și mama ei, scandal la America Express. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bie Adam și mama ei au avut parte de un scandal uriaș la America Express. Neînțelegerea dintre cele două concurente a pornit după finalul unei probe. Vloggerița i-a reproșat mai multe lucruri celei care i-a dat viață.

Bie Adam, scandal uriaș cu mama ei, la America Express. De la ce a pornit totul

Îndrăgita vloggeriță a făcut echipă cu mama ei la America Express, însă au avut și conflicte de-a lungul reality show-ului, cum ar fi cel din ediția difuzată duminică seară. Cele două au avut de construit un zmeu pentru a trece la sarcina următoare și pentru a câștiga joker-ul și avantajul.

ADVERTISEMENT

Bie Adam și Micky au avut mai multe lucruri pentru a crea zmeul manual. La final le-au rămas materiale, însă nu au știut ce să facă cu ele și așa a izbucnit cearta. Vloggerița a spus că acestea ar trebui aruncate. În schimb, mama ei a fost de părere că materialele ar putea fi utile și că trebuie să le bage în rucsac.

“Bie: De ce le iei, de ce luăm astea?/ Micky: Și ce vrei să le fac? Să le las aici?/ Bie: Să le arunci! Crezi că eu car toate c^%#%^%?/ Micky: Bine, mă, lasă că le bag la mine dacă te deranjează. Ești culmea, să mor eu. Îți dai seama, sunt grele. Lasă-mă d$%#^”, a început conflictul dintre cele două concurente.

ADVERTISEMENT

După ce i-a spus mamei sale că a vrut să arunce materialele rămase, vloggerița a întrebat-o ce are. Aceasta i-a reproșat că este mereu pusă pe ceartă. Aceasta din urmă i-a spus tinerei că trebuie să le păstreze, chiar dacă nu-i place să le care.

“Bie: Dar voiam să le arunc. Auzi, dar ce sunt cu pornirile astea, că tot timpul ai ceva…/ Micky: Apoi zici că lipsește una sau lipsește cealaltă, lasă-mă în pace. Parcă nu știi? Zi-mi și mie, cine ți-a zis să le arunci?

ADVERTISEMENT

Bie: De ce crezi că mi-ar trebui dacă am terminat ăla?/ Micky: Nu știu, nici mie nu-mi place să le car/ Bie: Și de ce nu poți fată să explici frumos? Nu te calmezi când vreau eu? Vreau doar eu să te calmezi? Micy: Eu n-am nevoie”, au continuat ele, potrivit spynews.ro.

Bie Adam, enervată de reacția mamei sale

Bie Adam a considerat că reacția mamei sale a fost una prea dură și că a exagerat, deși nu avea de ce. Creatoarea de conținut a fost deranjată de felul în care a reacționat cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

“În loc să zică, asta e părerea și eu cred că ar trebui să le luăm pentru că e posibil să fie importante, a zis că bine, le bag la mine, că oricum am ăsta (n.r. ghiozdanul) plin. Aia a fost picătura chinezească care a umplut ceașca. Mă simțeam rău..”, a spus vloggerița la testimoniale.

ADVERTISEMENT