Fotbal international

L’INFERNO! Milan TV: S-au vândut 60.000 de bilete pentru jocul de joi!

UPDATE 1 august / Milan TV anunţă că pentru meciul de pe "San Siro" s-au vândut deja 60.000 de bilete. Fanii italieni sunt dornici să-şi vadă favoriţii la debutul pe teren propriu din...
01.08.2017 | 16:33
LINFERNO Milan TV Sau vandut 60000 de bilete pentru jocul de joi
ADVERTISEMENT

UPDATE 1 august / Milan TV anunţă că pentru meciul de pe “San Siro” s-au vândut deja 60.000 de bilete. Fanii italieni sunt dornici să-şi vadă favoriţii la debutul pe teren propriu din actualul sezon, mai ales că în această vară s-au cheltuit peste 100 de milioane de euro pentru transferuri. Singurele bilete disponibile sunt cele cu preţuri cuprinse între 65 şi 140 de euro. “Grabiti-va, se vor da si alea!”, anunţau jurnaliştii italieni. Pe lângă bilete la meciul retur cu CS Universitatea Craiova, fanii lui AC Milan au făcut cozi şi la achiziţionarea de abonamente pentru noul sezon.

BILETE MILAN-CRAIOVA. UPDATE 29 iulie / Oltenii au primit peste 5.500 de bilete. Clubul a anunţat cât îi costă pe fani deplasarea la Milano:

ADVERTISEMENT

“A.C. Milan – Universitatea Craiova, joi, 3 august, „San Siro”, ora 20:45 (21:45 – ora României). Universitatea Craiova păstrează în continuare şanse la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, în ciuda înfrângerii la limită din meciul tur de pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Prin ataşament, dorinţă şi devotament putem să mutăm munţii din loc! Asta ne-au dovedit joi seara Leii din Bănie. Prezenţa voastră la returul de pe „San Siro” este vitală.

Suporterii Universităţii Craiova vor primi inelul 3 – zona „verde”, de la sectoarele 343 până la 360. În total, capacitatea disponibilă este de 5.535 de locuri.  Intrarea fanilor se va face pe la porţile 4, 5 şi 6. Preţul unui bilet este 110 RON.

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi achiziţionate astfel:

  • Începânde sâmbătă, 29 iulie, ora 12:00, la magazinul mobil situat în Craiova, Piaţa Mihai Viteazul;
  • 0nline, accesând link-ul:  https://www.eventim.ro/ro/bilete/ac-milan-universitatea-craiova-milano-stadionul-san-siro-469666/event.html (Veţi primi un voucher cu care veţi merge, în ziua meciului, la casa de bilete de langa sectorul oaspeţilor a stadionului San Siro, unde voucherul se schimbă cu bilet de acces. Fiecare posesor de voucher care doreşte schimbarea lui în bilet pentru meci trebuie să se prezinte la Stadionul San Siro cu voucher-ul tipărit şi cu un act de identitate valid pentru a putea ridica biletul.)

BILETE MILAN-CRAIOVA. IMPORTANT!!!! Joi, în ziua meciului nu se vând bilete. Această zi este rezervată preschimbării voucherelor în bilet.

ADVERTISEMENT

Conform legii din Italia, în momentul achiziţionării biletului, fiecare persoană TREBUIE să furnizeze următoarele date:

  • Nume
  • Prenume
  • Data naşterii
  • Locul naşterii
  • Sexul

Fiecare bilet se ridică personal iar datele dumneavoastră vor fi trecute într-un tabel. Imediat după achiziţionarea biletului, este necesar ca numele şi prenumele să fie scrise pe bilet cu pixul. De asemenea, este OBLIGATORIU să aveţi la dumneavoastră un act de identitate în momentul intrării pe stadion. Pentru orice alt detaliu, clubul nostru vă stă la dispoziţie.

ADVERTISEMENT

Clubul Universitatea Craiova vă mulţumeşte anticipat pentru sprijinul pe care ni-l acordaţi şi vă aşteptăm la returul de pe „San Siro” să producem minunea şi implicit calificarea mult dorită de întreaga suflare alb-albastră!”

BILETE MILAN-CRAIOVA. UPDATE: 26 iulie. AC Milan vinde cu o viteză uluitoare biletele pentru partida retur cu CS Universitatea Craiova. Formaţia italiană a dat deja peste 35.000 de tichete şi se estimează că pe San Siro, la meciul de pe 3 august, vor fi prezenţi peste 50.000 de suporteri.

Fanii diavolilor au pornit pe reţelele de socializare o campanie sub titulatura #in50000 pentru a fi prezenţi în număr cât mai mare la primul meci european de pe teren propriu după o absenţă de 3 ani.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE: 25 iulie, ora 09:40. Meciul de la Turnu Severin va fi transmis în direct în Italia de postul TV8, parte componentă a concernului SkySport. Acelaşi post va prelua şi partida retur, din 3 august, de pe San Siro.

Bilete Craiova - Milan. Cate tichete au primit fanii italieni

Totodată, în cele trei zile de când s-au pus în vânzare biletele pentru partida retur, de la Milano, au fost deja vândute 19.000 de bilete, o cifră apreciabilă pentru această etapă a competiţiei în Europa League, care dovedeşte bucuria tifosilor rossoneri pentru faptul că favoriţii lor vor juca din nou în cupele europene.

CS Universitatea Craiova joacă împotriva lui AC Milan în turul 3 preliminar din Europa League. Partida tur se va disputa la Severin, iar fanii olteni şi-au procurat deja bilete la meci. Suporterilor rossonerilor au primit 1.300 de bilete la manşa tur, milanezii urmând să fie susţinuţi de fani italieni, dar şi de membrii ai unor fan-cluburi din Serbia şi Bulgaria.

Biletele pentru meciul  Craiova-AC Milan sunt aproape epuizate, interesul pentru partidă fiind unul uriaş. Suporterii lui AC Milan din România s-au mobilizat la rândul lor, iar în ziua meciului au închiriat un autocar pentru deplasarea din Bucureşti la Severin. Pe lângă români, la meci şi-au anunţat prezenţa şi fani ai Milanului din Serbia sau Bulgaria.

BILETE MILAN-CRAIOVA. Ce mesaje au postat suporterii milanezi

Aproximativ 200 de suporteri italieni vor face deplasarea din Italia, tot atâţia urmând să vină de la Bucureşti. Fanii români ai Milanului s-au organizat şi au postat un mesaj pe pagina oficiala de Facebook a fan-clubului din România. Italienii au primit 1.300 de bilete, însă sunt şanse mici ca acestea să fie epuizate până la ora începerii meciului de la Severin.

Suporterii italieni sunt optimişti înainte partidei tur de la Severin, aceştia postând diverse mesaje pe reţele de socializare. “Să trimitem echipa de tineret la meciul tur şi să ne concentrăm pe campionat” sau “Câştigăm cu 10-0 această dublă manşă”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii lui AC Milan.

ADVERTISEMENT