Sport

Universitatea Craiova – FCSB se joacă până la final cu suporteri! Anunț oficial

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB începe duminică la ora 20:15 și fanii vor putea să asiste la prima repriză. Din informațiile FANATIK, s-au vândut jumătate dintre bilete.
28.11.2021 | 12:38
Universitatea Craiova  FCSB se joaca pana la final cu suporteri Anunt oficial
Fanii Universității Craiova vor să imple stadionul la berby-ul cu CFR Cluj, decisiv pentru locul 2 în Casa Pariurilor Liga 1. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-11-2021
10:37

Suporterii vor avea posibilitatea să asiste până la final la Universitatea Craiova - FCSB

Universitatea Craiova a primit o veste mare de la Raed Arafat, chiar în ziua partidei cu FCSB. Astfel, spectatorii care vor fi prezenți la meci vor putea vedea partida până la final, nu doar prima repriză. Se va face o derogare de la regula care stabilea că fanii pot sta doar până la ora 21:00.

Ora de start a partidei este 20:15, iar Universitatea Craiova vânduse deja 2000 de bilete pentru fani care erau dispuși să vadă doar o repriză. După noua informație, probabil că oltenii vor lua cu aselt arena Ion Oblemenco.

“Meciurile de fotbal care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru. Nu este nevoie de schimbarea cadrului legislativ pentru asta”, a precizat Raed Arafat.

Guvernul a adoptat o Hotărâre prin care fanii pot reveni pe stadioane, în limita a 30% din capacitatea arenei, iar participanții trebuie să fie vaccinați în schemă completă sau trecuți prin boală în ultimele 180 de zile.

O decizie controversată este cea privitoare la intervalul orar 05:00 – 21:00 în care fanii vor putea asista pe stadion, în condițiile în care majoritatea meciurilor de fotbal importante trec de ora 21:00 ca desfășurare.

ADVERTISEMENT

Câte bilete s-au vândut pentru prima repriză de la U Craiova – FCSB!

În semn de protest, cei de la Universitatea Craiova au reușit să obțină devansarea cu 15 minute a startului partidei, de la 20:30 la 20:15, astfel încât fanii să poată asista la prima repriză, urmând să fie evacuați la pauză.

Din informațiile FANATIK, oficialii oltenilor au scos la vânzare 5000 de bilete la prețul modic de 1 leu, în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” fiind permis accesul a aproximativ 7000 de fani.

ADVERTISEMENT

Oficialii Universităţii Craiova au scos mai puţine bilete la vânzare pentru că cei care şi-au cumpărat abonament vor avea accesul asigurat în stadion şi sunt aproximativ 4000 de oameni în această situaţie.

S-au dat 2000 de bilete din cele 5000 scoase la vânzare!

FANATIK a aflat că până la această oră 2000 dintre cele 5000 de bilete au fost cumpărate. Cel mai probabil, la ora de start a meciului, capacitatea permisă de 7000 de locuri va fi ocupată în totalitate, chiar dacă fanii vor putea vedea de pe stadion doar o repriză.

ADVERTISEMENT

Decizia autorităţilor a fost aspru criticată de patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, care consideră un non sens faptul că tribunele se închid la ora 21:00, tocmai când se joacă cele mai interesante meciuri:

“Noi am văzut ultima ordonanță, care permite spectatorilor să intre pe stadion în intervalul orar 05:00-21:00. Meciurile importante sunt televizate după ora 20:00, astfel că fanii practic nu aveau acces pe stadion.

ADVERTISEMENT

“Ceilalți oameni implicați în fenomen își doresc ca meciurile să înceapă la ora 19:15”

Noi am decis să vindem bilete pentru prețul simbolic de 1 RON, care se vor adăuga celor 4000 și ceva de abonați. Noi avem trei variante: jucăm cu spectatori de la ora 20.15 până la ora 21, cu spectatori, iar spectatorii pleacă la ora 21.00.

Altă variantă, mai puțin probabilă, ar fi ca Guvernul să fie de acord ca spectatorii să rămână pe stadion și după ora 21.00, pentru că meciul a început în intervalul 05:00-21:00. Putem invoca faptul că ora de start a fost înainte de ora 21:00.

A treia variantă ar fi ca televiziunile să programeze meciurile cel târziu la ora 19:15, cât durează această ordonanță, o lună de zile. Eu nu mă pot pune în locul televiziunilor. Nu cred că s-a stabilit ora 21:00 în funcție de ceva. Din ce am discutat, ceilalți oameni implicați în fenomen își doresc ca meciurile să înceapă la ora 19:15″, a spus Rotaru.

Startul meciului, devansat cu 15 minute

Meciul Universitatea Craiova – FCSB se va desfăşura duminică, de la ora 20:15. Fanii vor fi nevoiţi să părăsească arena la finalul primei reprize ca urmare a restricţiilor privind răspândirea noului coronavirus.

  • 7000 de fani vor putea asista la repriza de pe “Ion Oblemenco” 
  • 21:00 este ora la care tribunele stadioanelor se închid

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: