Pariuri sportive

Biletul de cotă 24 oferit de Super Gigi pentru etapa 7 din play-off și play-out. Ce joacă la „finala de titlu” FCSB – Farul

Super Gigi are cele mai tari pronosticuri pentru etapa cu numărul 7 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Ce vede tipsterul la FCSB - Farul
26.04.2024 | 15:24
Biletul de cota 24 oferit de Super Gigi pentru etapa 7 din playoff si playout Ce joaca la finala de titlu FCSB  Farul
Biletul de cotă 24 oferit de Super Gigi pentru etapa 7 din play-off și play-out. Ce joacă la „finala de titlu” FCSB - Farul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa a 7-a din play-off este etapa în care FCSB poate cuceri titlul de campioană. Echipa antrenată de Elias Charalambous are nevoie de un singur punct în meciul cu Farul pentru a fi sigură și matematic de trofeu.

Biletul lui Super Gigi pentru etapa 7 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Cotă 24

Celebrul Gigi Stancu a revenit cu un bilet cu șanse reale de câștig la FANATIK SUPERLIGA.Tipsterul a oferit pronosticuri pentru toate meciurile din runda care stă să înceapă în campionatul României, atât în play-off, cât și în play-out. Lupta pentru cupele europene și cea pentru evitarea retrogradării „ard” la propriu!

ADVERTISEMENT

„E o chestie mentală la Dinamo și dacă duce meciul până în minutul 90 plus prelungirile de rigoare, eu zic că bate azi Dinamo pe FC Voluntari. Eu cred că Dinamo va câștiga, dar vreau să încerc un super pariu pentru că vreau să dau un bilet verde pe etapa asta din play-off și play-out.

Mă duc în super pariuri la Dinamo – Voluntari, îmi mențin părerea. Dinamo câștigă, dar mă duc în Dinamo marchează și Dinamo trei cornere. Uite, 1,50. Dacă nici gol nu marchează, ce să mai zicem?

ADVERTISEMENT

Merg mâine la FC U Craiova – U Cluj. Merg tot la un super pariu și aici merg așa la un gol în meci, șapte cornere și trei cartonașe. 1,50, o cotă foarte bună. FCSB – Farul. FCSB o să își ia punctul ăsta cred eu.

Mă duc tot în super pariu. Gol FCSB, patru cornere FCSB, cotă 1,50. Avem Oțelul – Hermannstadt. Sub 2,5 goluri și Hermannstadt sub 5,5 cornere. Cotă 1,45. Ar trebui să fie un meci închis.

ADVERTISEMENT

Poli Iași – UTA Arad. Gol, șapte cornere și trei cartonașe. Mi-e că în meciul ăsta Rednic o să o dea pe deplasare lungă, meci la trei zile și o să bată Iași. Mi se pare bună și combinația asta la cotă 1,50.

CFR Cluj – Sepsi. CFR și-a revenit cu victoria de la Craiova. E o echipă imprevizibilă, care are calitate. Mie îmi place CFR. Joc gol CFR și minim patru cornere CFR. Cota finală 1,40.

ADVERTISEMENT

Ajungem luni la Petrolul – FC Botoșani. Un super pariu bun ar fi Gol, șapte cornere și trei cartonașe, cotă 1,45 și Rapid – Universitatea Craiova. Două goluri, fiecare echipă are minim două cornere și patru cartonașe în meci e bun ăsta. Cotă 1,60.

Și uite am o cotă totală de aproape 24, numai din super pariuri la toate cele opt etape din etapa asta, play-off plus play-out”, sunt pronosticurile lui Super Gigi, dezvăluite în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Biletul lui Super Gigi pentru etapa a 7-a din play-off și play-out:

  • Dinamo – FC Voluntari: Dinamo marchează, Dinamo trei cornere: Cotă 1,50;
  • FC U Craiova – U Cluj: Un gol în meci, șapte cornere, trei cartonașe: Cotă 1,50;
  • FCSB – Farul: Gol FCSB, minim patru cornere FCSB: Cotă 1,50;
  • Oțelul – Hermannstadt: Sub 2,5 goluri, Hermannstadt sub 5,5 cornere: Cotă: 1,45;
  • Poli Iași – UTA: Un gol în meci, șapte cornere și trei cartonașe: Cotă: 1,50;
  • CFR Cluj – Sepsi: Gol CFR Cluj, minim patru cornere CFR Cluj: Cotă: 1,40;
  • Petrolul – FC Botoșani; Un gol în meci, minim șapte cornere și trei cartonașe: Cotă 1,45;
  • Rapid – Universitatea Craiova: Două goluri, fiecare echipă are minim două cornere și patru cartonașe în meci: Cotă 1,60.

Ponturi super gigi etapa 7 playoff si playout

ADVERTISEMENT