Pariuri sportive

Super Gigi, cota de 6,39 la etapa 2 din play-off-ul SuperLigii. Pronostic surpriză la U Craiova – Rapid

Super Gigi are cele mai tari pronosticuri pentru etapa cu numărul doi din play-off-ul SuperLigii. Cel mai tare tipster vede o surpriză la derby-ul Craiova - Rapid.
29.03.2024 | 14:08
Super Gigi cota de 639 la etapa 2 din playofful SuperLigii Pronostic surpriza la U Craiova  Rapid
Super Gigi, cota de 6,39 la etapa 2 din play-off-ul SuperLigii. Pronostic surpriză la U Craiova - Rapid. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Revin derby-urile tari din play-off, dar și confruntările disputate pentru salvarea de la retrogradare din play-out după pauza competițională. Urmează partide interesante precum Universitatea Craiova – Rapid, Sepsi – CFR Cluj, Farul – FCSB și Dinamo – Petrolul Ploiești.

Biletul lui Super Gigi pentru etapa 2 din play-off-ul SuperLigii. Cotă 6,39

Celebrul Gigi Stancu a revenit cu un bilet cu șanse reale de câștig la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, și este transmisă live doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Super Gigi se așteaptă la o surpriză în derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii nu se pot baza pe Nicușor Bancu și Vladimir Screciu la confruntarea cu rivalii din Giulești.

„Avem Sepsi – CFR Cluj astăzi, iar CFR Cluj nu are voie să facă pași greșiți dacă vrea să rămână pe podium. Cred că va câștiga la Sepsi și jucăm 2 solist, cu o cotă de 2,15. Craiova – Rapid nu este meci de 1 solist, Craiova nu poate să bată Rapid și luăm X2 la 1,75.

ADVERTISEMENT

FCSB va avea un meci foarte greu cu Farul, îl văd un meci de PsF X, care are o cotă de 1,70. Mi se pare că X ar fi semnul corect, nu cred că bate nici Farul. Avem o cotă de 6,39 și îl jucăm pe meciurile din play-off”, spune Super Gigi.

Biletul lui Super Gigi pentru etapa din play-off:

  • Sepsi – CFR Cluj: 2 solist; cotă: 2,15;
  • Universitatea Craiova – Rapid: X2; cotă: 1,75;
  • Farul – FCSB: PsF X; cotă: 1,70
ADVERTISEMENT

Cotă totală: 6,39

„Să trecem și la play-out, unde primul meci este FC Voluntari – Hermannstadt pe care îl văd X solist, cu o cotă de 3,10. Hermannstadt a ratat play-off-ul la mustață și vine de sus, dar nu cred că bate la Voluntari și va fi un meci greu pentru sibieni.

Tot X și la FC Botoșani – Poli Iași, unde avem o cotă de 3.25. Mergem pe X și la U Cluj – UTA Arad, iar cota este de 3,50. Avem o cotă de 2,30 la 1 solist pentru FC U Craiova – Oțelul, merg pe Mititelu și închidem cu  1 solist la Dinamo – Petrolul, unde avem o cotă de 2,40”, sunt pronosticurile lui Gigi Stancu.

ADVERTISEMENT

Biletul lui Super Gigi pentru play-out:

  • FC Voluntari – FC Hermannstadt: X solist; cotă: 3,10;
  • FC Botoșani – Poli Iași: X solist; cotă: 3,25;
  • U Cluj – UTA Arad: X solist; cotă: 3,50;
  • FC U Craiova 1948 – Oțelul Galați: 1 solist; cotă: 2,30;
  • Dinamo – Petrolul: 1 solist; cotă: 2,40;

Cotă totală: 194, 64

Super Ponturile lui Super Gigi pentru etapa 2 din play-off/play-out

ADVERTISEMENT