Pariuri sportive

Biletul de cotă 386 din SuperLiga cu care dai lovitura. Ce pariază Super Gigi la Dinamo – Rapid și U Craiova – FCSB

Super Gigi propune cele mai tari pronosticuri pentru etapa a 23-a din SuperLiga. Cota 386,10 cu care puteţi da lovitura.
26.01.2024 | 15:10
Biletul de cota 386 din SuperLiga cu care dai lovitura Ce pariaza Super Gigi la Dinamo  Rapid si U Craiova  FCSB
Biletul de cotă 386,10 din SuperLiga cu care dai lovitura. Ce pariază Super Gigi la Dinamo - Rapid și U Craiova - FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul din SuperLiga a revenit weekendul trecut când FCSB s-a distanțat la 11 puncte de locul 2. A fost etapa perfectă pentru roș-albaștri, care speră să mărească ecartul și după etapa cu numărul 23.

SuperPariurile lui Super Gigi vă umplu de bani! Cota 386,10

Reputatul Gigi Stancu, celebru în lumea pariurilor sportive sub numele de Super Gigi, s-a întors în forță la FANATIK SUPERLIGA. El a propus un bilet de cotă 386,10, care are mari șanse să fie câștigător.

ADVERTISEMENT

„Farul – FC U Craiova. Farul, una dintre performerele etapei. O victorie neașteptată la Craiova. Primește vizita Craiovei lui Mititelu, o echipă un pic de desumflată după înfrângerea din Giulești, într-un meci pe care l-a avut în mână.

Farul e favorită la 1,85 vad eu, dar va fi greu meciul. Craiova joacă în fiecare etapă șansa la play-off. Mititelu speră la play-off și în acest moment. Iau peste 2,5 goluri la Farul – FC U Craiova. De fapt stai să vad la GG. A, e aceeași cotă. Iau GG, 1,75.

ADVERTISEMENT

Apoi avem trei meciuri, mâine, pe care o să le joc curate. UTA – Sepsi 2 solist (2,30), Oțelul – Petrolul X solist (3,10) și Dinamo – Rapid 2 solist. Dacă la Dinamo – Rapid cota de 2 nu e pomană, nu știu ce mai e pomană pe lumea asta, 2,05 la 2 solist.

Mergem duminică, la Hermanstadt cu Botoșani. Iau ambele marchează (2,05) Și mai văd U Cluj în play-off. Joc 2 solist la Poli Iași cu U Cluj (2,30). Ambele echipe marchează, am ajuns deja la Universitatea  Craiova cu FCSB (1,85). E nebunie la Craiova dacă pierd și acum.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj – FC Voluntari nici nu știu ce să joc. Știi ce joc? Joc GG sau peste 2,5 goluri. Ori fac un meci bun și dau (n.r. – CFR Cluj) peste trei goluri, dar mă îndoiesc, ori marchează FC Voluntari”, sunt pronosticurile lui Super Gigi.

Biletul lui Super Gigi:

  • Farul – FC U Craiova: ambele echipe marchează; Cota: 1,75
    UTA – Sepsi: 2 solist; Cota: 2,30
    Oțelul – Petrolul: X solist; Cota: 3,10
    Dinamo – Rapid: 2 solist; Cota 2,05
  • Hermannstadt – FC Botoșani: ambele echipe marchează; Cota: 2,05
  • Poli Iași – U Cluj: 2 solist; Cota: 2,30
  • Universitatea Craiova – FCSB: ambele echipe marchează; Cota: 1,85;
  • CFR Cluj – FC Voluntari: ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri; Cota: 1,65
ADVERTISEMENT

Cota totală: 386,10

Super Ponturile weekend-ului cu Super Gigi